به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مراسم آغاز به کار این شبکه استانی در سالن همایش های بین المللی صدا و سیما با حضور رئیس، معاونان، مدیران شبکه های صدا و سیما و جمعی از مدیران و مسئولان استانی و شهری تهران برگزار خواهد شد.
احسان کاوه مدیر شبکه تهران درباره اهداف راهاندازی و ویژگیهای این شبکه گفت: کلان شهر تهران به حدی اتفاقات و مسائل شهری و مهم در خود دارد که نیاز به یک شبکه اختصاصی برای انعکاس این موضوعات در آن کاملا بدیهی است به ویژه آنکه استان تهران شامل شهرستان های مهمی نیز می شود که انعکاس مسائل شهری، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در آن ها خود مقوله ای جدی است و این امور مسئولان سیما را بر آن داشت که پس از اختصاص شبکه پنج سیما به موضوعات اقتصادی به دنبال راه اندازی یک شبکه مستقل برای شهر تهران باشند. اکنون پس از ایجاد زیرساخت های مناسب برای راه اندازی شبکه مختص تهران، این شبکه با پتانسیلی بالا آماده است از روز افتتاح، مخاطبان خود را اقناع کند.
کاوه افزود: تلاش شبانه روزی همکارانم در شبکه تهران سبب شد تا مشکلات مالی که سبب تاخیر در راه اندازی این شبکه شده بود برطرف شود و ان شاالله روز دوشنبه در مراسمی با شکوه با حضور مدیران ارشد سازمان و جمعی از مسئولان شهری برنامه های این شبکه روی آنتن می رود.
وی با بیان جایگاه ویژه استان تهران در میان سایر استان ها گفت: استانی که پایتخت کشور عزیزمان ایران هم در آن مستقر است مملو از نشاط است و شهری که تصمیمات اصلی کشور در آن اتخاذ میشود و بخش مهمی از چرخ های اقتصاد و نیروی کار کشور در آن گردهم آمده است همچنین از منابع طبیعی،مناظر و موقعیت های گردشگری و اماکن تاریخی و مذهبی برخوردار است نیاز به یک شبکه با نشاط و فعال دارد و درسیاست گذاری راه اندازی این شبکه نیز این موضوعات در نظر گرفته شده است.
مدیر شبکه تهران افزود: تلاش داریم تا مخاطب خود را از طریق رسانههای نوین به یک مولد رسانهای تبدیل کنیم تا با کمک آنها قطعه قطعه این آیینه بزرگ تشکیل شود و همه در انعکاس آنچه که در تهران میگذرد سهیم باشند.
احسان کاوه ارزشهای محوری شبکه تهران را نیز بیان کرد که در میان آنها میتوان به موضوعاتی چون وفاداری به گفتمان و هویت اسلامی،ایرانی،انقلابی و ولایی، حمایت از نوآوری و خلاقیت، تکیه بر حرفهای گرایی، یادگیرندگی و آموزش گرایی، پژوهش محوری، اصالت بلاغت و زیبایی شناسی در بسته بندی و ارائه پیام، اثر بخشی و بهرهوری در کلیه فعالیت های شبکه، پذیرش اصل انتخابگری مخاطب و دو سویه بودن رسانه، پاسخگویی و شفافیت در برابر قانون و مخاطبان، گرامیداشت تنوع فرهنگی در چهارچوب همبستگی ملی و اسلامی، حفظ استقلال و عملکرد فراجناحی و پاسداشت زبان و لحن پیراسته فارسی اشاره کرد.
وی همچنین درباره رویکردهای محتوایی و سیاستهای شبکه تهران گفت: بنا داریم در این شبکه بر مولفه هایی چون آموزش آداب شهروندی و هر آنچه زیست اجتماعی شهری را ارتقا میدهد، ایجاد نشاط، آرامش و صمیمیت در خانوادههای تهرانی، تولید محتوا در راستای کارآمد اداره شدن شهر تهران، ترویج گفتگو و مدارای اجتماعی با به رسمیت شناختن تنوع فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، ارتقای کیفیت و سبک زندگی در شئون مختلف مادی و معنوی و آگاه سازی شهروندان درباره هر آنچه به تهران مربوط می شود توجه ویژه داشته باشیم.