کد خبر:۴۸۱۴۰۶
رئیس بیمارستان قائم مشهد خبر داد:

اورژانس اصلی بیمارستان قائم در ۱۷ هزارو۸۰۰ متر مربع تا سال آینده افتتاح می‌شود

رئیس بیمارستان قائم مشهد از ساخت اورژانس متمرکز مرکز درمانی قائم(عج) مشهد خبر داد و گفت: اورژانس اصلی بیمارستان قائم در ۱۷ هزار و ۸۰۰ متر مربع تا سال آینده افتتاح می‌شود و در اختیار مردم مشهد و زائران این استان قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، داستانی ظهر امروز در مراسم افتتاح بازسازی اتاق‌های رزیدنت‌های بیمارستان قائم از مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در بخش پرستاری این بیمارستان انجام شد، گفت: افتتاحیه اتاق‌های رزیدنت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای رشد توسعه و بازسازی فضاهای درمانی مرکز درمانی قائم(عج) دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفته است.

 

وی ادامه داد: در این راستا در مرکز درمانی قائم (عج) در چند جهت درحال انجام کار هستیم که بازسازی و ارتقای بخش اورژانس بیمارستانی این مرکز نیز از عمده‌ترین و مهمترین بخش‌های این بیمارستان می‌باشد.

 

رئیس بیمارستان قائم (عج) به ارتقای کیفیت درمان در صورت داشتن فضای مناسب درمانی در این بیمارستان اشاره کرد و افزود: علاوه بر بخش اورژانس بیمارستانی در صدد هستیم تا بخش داخلی و اعصاب را نیز در این بیمارستان بازسازی و ارتقاء دهیم تا بیماران نیازمند به جراحی اعصاب را از این پس به این بخش منتقل کنیم.

 

داستانی از اضافه شدن 30 درصدی ظرفیت بخش‌های ACU مرکز درمانی قائم(عج) دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد و تصریح کرد: تلاش داریم تا بازسازی‌های صورت گرفته در بیمارستان قائم(عج) را خصوصاً در بخش اورژانس بیمارستانی مطابق با استانداردهای ویژه انجام دهیم.

 

وی از ساخت اورژانس متمرکز مرکز درمانی قائم(عج) مشهدخبر داد و تاکید کرد: اورژانس اصلی بیمارستان قائم در 17 هزار و 800 متر مربع تا سال آینده به افتتاح خواهد رسید و در اختیار مردم مشهد و زائران این استان قرار خواهد گرفت.

 

رئیس بیمارستان قائم(عج) مشهد در پایان، یادآور شد: امروز افتتاح اتاق‌های رزیدنت‌های مرکز درمانی قائم(عج) در دو طبقه انجام شده و در آینده نزدیک دو طبقه دیگر از اتاق رزیدنت‌های بیمارستان مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار