پایگاه اینترنتی دیلی کالر نوشت تصمیم عربستان برای خرید سلاح اتمی از پاکستان همچنان یکی از بزرگترین پرسشهای امنیتی خاورمیانه است که بدون پاسخ مانده است.
به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، پایگاه اینترنتی دیلی کالر در مطلبی نوشت: تصمیم عربستان سعودی برای خرید سلاح اتمی از پاکستان همچنان یک معماست.
در این گزارش آمده است: وزیر امور خارجه عربستان سعودی احتمال خرید سلاح هستهای را از پاکستان نه رد میکند و نه تایید؛ با این کار یکی از بزرگترین سوالات امنیتی خاورمیانه را بدون پاسخ گذاشته است.
جبیر پنج شنبه از پاسخ به سوال خبرنگار شبکه سی ان ان درباره اینکه کشورش قصد دارد از پاکستان سلاح اتمی بخرد یا نه، طفره رفت. گمانه زنیها درباره اینکه آیا عربستان سعودی از متحد خود (پاکستان) سلاح اتمی خواهد خرید، یا نه در پی مذاکرات و پس از توافق هستهای با ایران در سال ۲۰۱۵ قوت گرفت.
دیلی کالر در ادامه نوشت: مساله هستهای بخشی از درگیریهای میان عربستان سعودی و ایران است که اخیرا به اوج خود رسیده است.
زمانی که نشریه تایمز به نقل از یک مقام آمریکایی که نامش فاش نشد، گزارش داد خاندان سعودی تصمیم گرفته است از پاکستان سلاح اتمی بخرد، در ماه می ۲۰۱۵ شایعات درباره تلاش سعودیها برای خرید این سلاح قوت گرفت.
به نوشته این پایگاه، گمانه زنیها درباره جاه طلبیهای هستهای عربستان سعودی در دهه ۱۹۹۰ آغاز شد. در آن زمان محمد خیلوی دیپلمات سابق عربستان سعودی اسنادی را افشا و گفت عربستان سعودی از سال۱۹۷۵ به داشتن سلاح اتمی تمایل داشته است. خیلوی همچنین در مصاحبهای در سال ۱۹۹۸ اعلام کرد عربستان سعودی با این فرض که نوعی تبادل هستهای میان دو کشور صورت گیرد، میلیونها دلار در برنامه هستهای پاکستان سرمایه گذاری کرده است.
برای آنکه به ایران ودیگران درمنطقه مسلط شود بطورحتم میخرد ایران تا فرصت داردبایددرنداشتن سلاح اتمی تجدیدنظرکندتا دشمنا نش نتوانندازاین موضوع سو استفاده کنندچون سلاحهای معمولی قابل قیاس با سلاح هسته ای نیستندمگراینکه بخواهیم ازتمام ارزشها یمان دست برداریم
ناشناس
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۶
داشتن سلاح اتمی فقط باری بر دوش یک کشور است }ون اگر در شرایط فعلی کشور از آن استفاده کند ، تمام جهان علیه او خواهند بود و حکومتش سر نگون و مردمش به این راحتی نخواهند توانست سر بلند کنند .
اما باید سلاحی طراحی کرد که هزینه ای بسیار کمتر دارد و آن سلاحی است که قبل و یا بعد از شلیک سلاح هسته ای نسبت به منفجر کردن آن اقدام نماید . کمی فکر کنید این با چند روش امکان پذیر است .و هزینه ای بسیار کمتر دارد.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
اما باید سلاحی طراحی کرد که هزینه ای بسیار کمتر دارد و آن سلاحی است که قبل و یا بعد از شلیک سلاح هسته ای نسبت به منفجر کردن آن اقدام نماید . کمی فکر کنید این با چند روش امکان پذیر است .و هزینه ای بسیار کمتر دارد.