مردم كلام رهبري را در همه حال فصل‌الخطاب بدانند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۱۹۲
آيت‌الله مصباح يزدي:

مردم كلام رهبري را در همه حال فصل‌الخطاب بدانند

رئيس موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) با اشاره به اينكه ولايت فقيه يكي از اركان نظام مقدس جمهوري اسلامي است، گفت: مردم بايد حمايت كامل را از اين نهاد انجام دهند و در همه حال كلام رهبري را فصل‌الخطاب بدانند

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از مركز خبر حوزه، آيت‌الله محمدتقي مصباح يزدي در ديدار جمعي از مسئولان دفتر نظارت بر انتخابات استان تهران در موسسه امام خميني (ره) با تاكيد بر مشاركت مردم در مسائل سياسي و اجتماعي كشور گفت: اگر خداي نكرده مردم خود را جدايي از مسائل كشور بدانند، آن وقت است كه مسائل بعد از انتخابات از سوي اجانب به وجود خواهد آمد.

وي با اشاره به همکاري مردم در امور مختلف گفت: مردم بايد در مسايل اجتماعي، سياسي كشور با هم همكاري داشته باشند و هرگز از مسائل مهم كشور غافل نشوند و بدانند كه حفظ نظام از اوجب واجبات است.

رئيس موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني ادامه داد: قبل از انقلاب بسياري از متدينان، اصلاً چيزي از سياست نمي‌دانستند و از دين تنها نماز و شركت در مساجد را فهميده بودند و بحث از مسائل اجتماعي كه جزء وظايف ديني مردم بود و بايد به آن عمل مي‌كردند به فراموشي سپرده شده بود.

آيت الله مصباح يزدي در ادامه به ابعاد شخصيتي امام خميني (ره) اشاره کرد و گفت: امام (ره) با درك عالي از مسئله دين و سياست توانست سد محكمي كه استعمارگران در مقابل پيوستن مردم به سياست ساخته بودند، بشكند و با زحمات بسيار زياد انقلاب را به جهانيان معرفي كنند و نقطه اتصال بين مردم و انقلاب را به وجود آورند.

وي با اشاره به تلاش‌هاي امام راحل (ره) در مبارزه با كج‌انديشي‌هاي بعضي از متدينان خاطرنشان كرد: جوانان وظيفه دارند با پژوهش پيرامون وظايف دولت و ملت تلاش كنند صاحب بينش سياسي شده و با واقعيت‌هاي سياسي آشنايي كامل پيدا كنند تا دچار عوام‌فريبي نشوند.

عضو مجلس خبرگان رهبري خطاب به مسئولين نظام گفت: اگر مسئولان برنامه‌هاي الهي را در زندگي خود به كار ببندند، دست به خيانت نخواهند زد، اين همان كاري بود كه امام (ره) با تكيه بر خداوند و معنويت توانست اقتدار آمريكا را در جهان بشكند و ايران را به عنوان يك قطب ديني موثر در منطقه و خاورميانه به جهانيان معرفي كند.

وي خاطرنشان كرد: روحانيان با برداشت صحيح از مسئله عدم جدايي دين از سياست درصدد بودند، دين را در كنار سياست قرار دهند، ولي دشمنان براي مخالفت با حضور روحانيت در مسائل اجتماعي سياسي كشور، دست به تخريب چهره‌هاي مبارز حوزوي از طريق تهمت‌ها و انگ‌هاي سياسي زدند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار