کد خبر:۴۸۱۹۳۵
دانش آموخته دانشکده دامپزشکی:        

توسعه کمی و بدون کیفیت رشته‌های دامپزشکی بیکاری دانشجویان دامپزشکی را دامن می زند

دانش آموخته دانشکده دامپزشکی با گلایه شدید از توسعی کمی و غیرحرفه‌ای رشته دامپزشکی در کشور گفت: دانشگاه‌ها و موسسات غیرتخصصی بدون توجه به نیاز کشور، در حال توسعه کمی رشته‌های دامپزشکی و تولید دکتری هستند که این موضوع بیکاری دانشجویان دامپزشکی را دامن می‌زند.

جلال غلامرضایی، دکتری دامپزشکی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، بیان داشت: سال های زیادی از تاسیس اولین دانشکده نوین دامپزشکی در ایران سپری نمی شود؛ اما در همین سال های اندک مملکت ما گوی رقابت را از کشور های اروپایی و آمریکایی، در تاسیس دانشکده های دامپزشکی گرفته است.

 

وی با اشاره به تعداد زیاد دانشکده دامپزشکی در کشور بیان کرد: در حال حاضر بیش از 20 دانشکده دامپزشکی در ایران مشغول به فعالیت هستند.

 

دانش آموخته دانشکده دامپزشکی بیان کرد: بررسی مقایسه ای بین خدمات دانشکده های دامپزشکی ایران و کشورها توسعه یافته که در این بررسی می توان به پارامترهای از جمله سطح آموزش، امکانات آموزشی و وجود امکانات کمک آموزشی و درخور برای دانشجویان مقطع دکترای عمومی اشاره کرد، نشان می دهد در این مسائل دانشکده های ایران وضعیت قابل قبولی ندارند.

 

وی گفت: در کشور ما، بر اساس سیاست جلوگیری از خروج ارز و جذب دانشجویان در داخل کشور مدتی است شاهد افزایش ظرفیت ها و آغاز به کار رشته های جدید در دانشگاه های دولتی و غیر دولتی هستیم امری که رشته دامپزشکی نیز از آن بی نصیب نمانده است.

 

غلامرضایی بیان داشت: متاسفانه در راه اندازی این دانشکده ها به جای استفاده از نظرات کارشناسان در جهت بالا بردن سطح کیفی رشته محل های موجود همه فقط در پی راه اندازی رشته دامپزشکی در شهرهای جدید هستند.

 

وی ادامه داد: متاسفانه شاهد هستیم پس از تاسیس و راه اندازی دانشکده های جدید مشکلات شکل جدی تری به خود می گیرد و در این دانشکده ها افراد غیر آشنا و نابلد سکان هدایت مراکز آموزشی دامپزشکی را عهده دار می شوند و این سبب می شود که هم طیف دانشجو و هم استاد تحت تاثیر حواشی های گسترده در جهت رفع مشکلات و معضلات بسیار کوچک می کند.

 

این متخصص حوزه دامپزشکی بیان کرد: این رشد بی حد و اندازه رشته های دامپزشکی در آینده ای نه چندان دور باعث پرورش یافتن افرادی غیر متخصص و ناکارآمد می‌شود که تنها داری مدرک دکترا هستند و بیکاری گسترده نیز یکی دیگر از عواقب این رفتار غیر حرفه ای است.

 

وی تصریح کرد: واکنش معقول و منطقی مسئولین امر دامپزشکی و ایستادگی آنان در برابر خواسته هایی غیر تخصصی بسیاری از موسسات آموزشی می تواند این کلاف سر در گم را از هم باز کند.

 

غلامرضایی در پایان از مسئولان سازمان ونظام دامپزشکی خواست واکنش مناسبی در جهت نشان دادن اقتدار جامعه دامپزشکی نشان دهند و ضمن نیازسنجی در توسعه رشته دامپزشکی به کیفیت آموزشی نیز توجه کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۱
سیاستی که دانشگاه ازاد در پیش گرفته اینه؟یک دانشکده یک دام
اگر امکانش هست این موضوع رو در دکتر سلام پیگیری کنید چون الان دانشگاه ازاده که داره بدون حساب دانشجوی دامپزشکی میگیره درانگلستان که دامپزشکی واقعا پر اهمیته 3 الی 5دانشگاه دامپزشکی داره بعد تو ایران فقط بیستا دانشگاه ازاد دانشگاه دامپزشکی زده علتشم اینه که دامپزشکی چون دکتراست پولش نسبت به رشته های دیگه برای دانشگاه ازاد خیلی خوبه و بابرداشتن کنکور دانشگاه های ازادی که تو بعضی شهر ها مثل گرمسار زدند کسی کلاهشم بیفته پاشو تو این شهرا نمیذاره و دانشگاه های این شهر ها کمبود دانشجو به دنبال ان کسری بودجه شون رو از راه جذب دانشجوی دامپزشکی تامین میکنند و از طرفی چون دانشگاه ازاده دولت حاج حسن جرات نمیکنه به دانشگاه حاج اقا چپ نگاه کنه ..
2
0
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۵
دولت حاج حسن جرات نمیکنه به دانشگاه حاج اقا (دکترسلام)چیزی بگه براهمین چیزی که اینجا نابود میشه بهترین دوران زندگی هزاران دامپزشکه که با هزینه های ملیونی با یه بازار کار مزخرف روبه رو میشند و سرنوشتشون دستمایه ی بازی های سیاسی میشه از طرفی صداشونم به هیچ جا نمیرسه به کجا نامه ببرند خود دانشگاه ازاد نمیدونه که داره چه خیانتی به حرفه ی دامپزشکی میکنه وزیر جهاد کشاورزی از کی دستور میگیره از رئیس جمهور رئیس جمهور از کی دستور میگیره از حاج اقا با این شرایط بهترین راه خروج از کشور و ادامه ی تحصیل در خارجه برا اونا که پولدارند و برای بدبختایی مثل منم سوختن وساختن هست
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار