به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست خبری چهاردهمین اردوی آموزشی تشکیلاتی جهاد اکبر به همت اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل برپا میشود صبح امروز برگزار شد.
دنیال داوودی دبیر آموزش اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور در این برنامه با اشاره به شعار دین اردو که دانشجوی انقلابی، دانشگاه اسلامی، زمینه ساز تمدن نوین اسلامی است گفت: علت انتخاب این شعار این بود که معتقدیم انقلاب اسلامی به سرانجام نرسیده است و این فرآیندی دارد و تا زمانی که تمدن اسلامی در جامعه شکل نگیرد و در این فرآیند قرار داریم.
وی تصریح کرد: دانشجو به عنوان یکی از اثرگذارترین نیروی متخصص فعال کشور در مسیر گذار و اتمام انقلاب و رساندن آن به دست حضرت بقیه الله (عج) نقش موثری دارد به همین دلیل محور اصلی هم دانشجوی آرمان خواهی قرار گرفته است.
دبیر آموزش اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور با اشاره به شعار اردوی تشکیلاتی جهاد اکبر اظهار داشت: تمام آرمانهای انقلاب در این شعار خلاصه شده و تمام شئون مختلف مطالبه جامعه دانشگاهی در ذیل آن تعریف میشود ما معتقدیم که باید نگاه تمدنی بین همه افراد شکل بگیرد که در این فرآیند دانشجو مبدا تحولات بوده و به عنوان یک عنصر اصلی نقش اساسی دارد.
داوودی با اشاره به اینکه متاسفانه نگاهی در کشور وجود دارد مبنی براینکه کجای علوم انسانی باید اسلامی شود اضافه کرد: این نگاه به ما میفهماند که نگاه تمدنی نیست دقیقا باید آنجایی اسلامی شود که بتوان بحرانهای کنونی حل شود ما اگر ضعف و نقصی در نظام داریم به دلیل این است که نگاه تمدنی وجود ندارد.
وی ادامه داد: به همین خاطر جنبش دانشجویی در بازیهای سیاسی وارد نشده و خود را فراتر از این بازیهای جناحی میبیند و برایش مهم نیست که کدام جناح پیروز شود در واقع جناحی برای جنبشهای دانشجویی مهم است که نگاهش ایجاد تمدن نوین اسلامی باشد.
دبیر آموزش اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور تصریح کرد: دوره آموزشی مجازی از ماههای پیش تدوین کردیم که در آن کلاسهای روش تحلیل سیاسی و بررسی فعالیت جنبش دانشجویی مطرح شد در این فراخوان بیش از ۸۰۰ دانشجو شرکت کردند که از میان آنها گزینش صورت گرفت و قرار است در اردوی جهاد اکبر آموزش خاص تری را ببینند که بیشتر ماهیت آموزشی برای این نیروها خواهد داشت. در این اردو به شئون مختلف انقلاب اسلامی و فرآیند پنج گانه تحقق آن پرداخته میشود انقلاب اسلامی نظام اسلامی جامعه اسلامی دانشگاه اسلامی تحقق تمدن اسلامی مد نظر است.
داوودی با اشاره به اینکه بحث تمرکزی ما در این اردو بر روی بحث دولت اسلامی و کارگزاران آن است اظهار داشت: در این اردو میخواهیم پیرامون دولت اسلامی صحبت کنیم که مجلس را هم شامل میشود بعد از اینکه به کلیت پرداختیم به کارگزاران هم خواهیم پرداخت و شاخص مطلوب برای انتخابات بررسی میشود.
وی آزاداندیشی را یکی از زمینههای حرکت به سمت جریان تمدن اسلامی دانست و گفت: یکی از زمینههای حرکت به سمت جریان تمدن اسلامی بحث آزاداندیشی است که برای آگاهی سیاسی باید صورت بگیرد؛ دولتهای غربی دز استبدادیشان بالاست و حرف مردم را نمیشنوند ولی جامعه اسلامی این گونه نبوده و آزادی اندیشی مقوله مهمی است که باید پیگیری شود.
دبیر آموزش اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور یکی از مشکلات عمده جامعه ما این است که آزاداندیشی پیگیری نمیشود افزود: عدم شناخت نیروی فکری در دانشگاهها و عدم باز بودن این عرصه دو علت مهم برای شکل نگرفتن مقوله آزاداندیشی است این چیزی است که باید از مسئولین مطالبه کنیم در همین راستا اتحادیه انجمن دانشجویان مستقل کمیته مختلف آزاداندیشی را صورت داده و قرار است فردا با حضور طیف مختلف دانشجویی با سلایق مختلف گرد هم بیایند و ما از نگاهها و نظرات آنها استفاده کنیم که البته این گونه برنامهها هم در اردوی آموزشی تشکیلات جهاد اکبر تعبیه شده است.
داوودی بیان داشت: در این اردو سعی شده پراکندگی موضوعات صورت نگیرد و مدل مباحث ما هم چون حوزههای علمیه نظاممند باشد که یکی از زمینههای تحقق آزاد اندیشی مباحثه میباشد که زمینههای آن ایجاد شده است هم چنین جزوه آموزشی هم برای توزیع بین افراد تدوین گردیده که دارای ۵ فصل است که دو فصل اول آن مبانی فکری مقام معظم رهبری و فصل سوم اصول و شاخص دولت از منظر حضرت امام بررسی شده است.
وی با اشاره به میهمانان و اساتید حاضر در این اردو در پایان خاطر نشان کرد: الیاس نادران، کواکبیان، رحیمپور ازغدی، وحید جلیلی، مسعودی، پرویز امینی، حجت الاسلام علی ثقفی، حجت الاسلام دانش، عسگری و زعیمزاده از جمله اساتید و مهمانان این اردو میباشند که در روز جمعه حجت الاسلام محمدیان رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها این اردو را افتتاح میکنند.