به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، شهبازی امروز در اتاق فکر دانشگاه و صنعت که در محل اداره کل صنعت، معدن و تجارت لرستان برگزار شد با اشاره به برخی مزیت های مناطق ویژه اقتصادی همچون معافیت های مالیاتی و گمرگی و بازاریابی گفت: متاسفانه تولیدکنندگان لرستان از مزیت های فعالیت در مناطق ویژه اقتصادی آگاهی ندارند؛ از این رو ضرورت دارد که این شناخت در بین تولیدکنندگان استان ایجاد شود.
وی پیشنهاد داد که صنایع تولیدی استان برای استفاده از مزیت های مناطق ویژه اقتصادی بخشی از فعالیت خود را که معافیت های مالیاتی شامل حال آنها می شود به عنوان نمونه به منطقه ویژه اقتصادی ازنا منتقل کنند و مابقی فعالیت ها را در محل اصلی تولید خود انجام دهند.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی ازنا گفت: در منطقه ویژه اقتصادی ازنا صنایعی وجود دارند که در آستانه ورشکستگی و فروش قرار داشته اند؛ اما به دلیل بهره مند شدن از معافیت های مالیاتی و گمرکی و مزیت بازاریابی با ورود به این منطقه نه تنها از خطر ورشکستی رها شده اند بلکه در حال حاضر به صورت سه شیفت در حال فعالیت هستند و صادرات نیز دارند.
شهبازی ادامه داد: یکی از نقاط مثبت مناطق ویژه اقتصادی این است که سرمایه گذار ابتدا باید نیاز بازار را بررسی و سپس اقدام به احداث واحد تولیدی کند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 17 منطقه ویژه اقتصادی و هفت منطقه آزاد در کشور فعالیت می کنند و 64 منطقه ویژه اقتصادی نیز در کشور مصوب شده است اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی خرم آباد هم جزو مناطق ویژه اقتصادی کشور است اما هنوز مشخص نیست که در چه سالی به بهره برداری می رسد تا استان از مزیت های قانونی این مناطق بهره مند شود.