کد خبر:۴۸۲۴۸۵

پردیس فارابی قم میزبان جشنواره «سفره ایرانی، سوغات ایرانی»

مراسم افتتاحیه جشنواره «سفره ایرانی، سوغات ایرانی» به همت جمعی از دانشجویان کار‌شناسی ارشد گردشگری پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از قم، مراسم افتتاحیه جشنواره «سفره ایرانی، سوغات ایرانی» به همت جمعی از دانشجویان کار‌شناسی ارشد گردشگری پردیس فارابی دانشگاه تهران شکل گرفته بود، ساعت ۱۵: ۳۰ روز سه شنبه ششم بهمن ماه افتتاح شد.

 

در مراسم افتتاحیه، هادی غفوریان، مدیر فرهنگی پردیس فارابی دانشگاه تهران ضمن تقدیر و تشکر از همت بلند دانشجویان به حفظ اصالت و احیای فرهنگ غذایی ایرانیان تأکید و تلاش به منظور حمایت از طرح‌های خلاقانه و کارآفرینانه را از اهداف این جشنواره مطرح کرد.

 

وی با اشاره به فرهنگ مکتوب ۴۰۰۰ ساله در حوزه غذا در کشور خاطر نشان کرد: برای حفظ اعتدال در فرهنگ غذایی به شکل امروزه در سفره‌های ایرانیان به جای پنیر از گردو استفاده می‌شود.

 

در مراسم افتتاحیه حیدر آبادی، مدرس دانشگاه بر جنبه‌های گردشگری کشور اشاره و تصریح کرد: باید در حفظ و برگزاری چنین جشنواره‌هایی در سطح استان قم که ظرفیت گردشگری محلی دارند تأکید ویژه‌ای شود.

 

در روز اول چشنواره بخش مسابقه بهترین غذای سنتی با حضور ۳۰ شرکت کننده برگزار شد که داوران نفرات برگزیده را انتخاب و در مراسم اختتامیه به آنان جوایز ارزنده‌ای اهداء می‌شود.

 

در این مراسم، غرفه‌های صنایع دستی و سوغات افتتاح شد همچنین برنامه‌های بهترین آش محلی هفتم بهمن ماه و بهترین غذای بین المللی در هشت بهمن ماه برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار