کد خبر:۴۷۰۱۴۰
رئیس دانشگاه آزاد لاهیجان:

هدف از برگزاری جشنواره غذا معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی است

رئیس دانشگاه آزاد لاهیجان هدف از برگزاری جشنواره غذا را احیای غذاهای سنتی و بومی و معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی دانست.

کرد رستمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، گفت: تنها سه روز از به ثبت رسیدن گیلان به عنوان شهر خلاق غذا در یونسکو می‌گذشت که دانشگاه آزاد لاهیجان توانست اولین جشنواره غذاهای محلی استان را برگزار کند.

 

وی افزود: این جشنواره در دو بخش ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید همراه با برنامه های جانبی از قبیل اجرای موسیقی زنده، نمایش کمدی و سخنرانی با استقبال پرشور برگزار شد.

 

دبیر جشنواره غذا با بیان اینکه هدف از برگزاری این جشنواره احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی است، گفت: اشاعه فرهنگ در راستای شعار بهداشتی سال ۹۴، ایمنی غذا از مزرعه تا سفره و فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم در بین عموم مردم می‌باشد.

 

کرد رستمی ضمن تشکر از تمامی کسانی که برای برگزاری این جشنواره که برای اولین بار در این دانشگاه برگزار شد، گفت: غذای محلی گیلان دومین اثر جهانی ثبت شده ایران در یونسکو می‌باشد.

 

وی در ادامه از برگزاری جشنواره بین المللی غذا در آینده ای نزدیک توسط دانشگاه آزاد لاهیجان با مشارکت سایر ارگان های دولتی و بخش های خصوصی خبر داد.

 

لازم به ذکر است، در پایان این مراسم از کتاب «خوراکی های سرزمین باران» نوشته رضا شرافت پیما رونمایی شد و از برگزیدگان جشنواره با حضور مرتضی طالع ماسوله، رئیس دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی و مسئولان دانشگاه و شهرستان لاهیجان تجلیل بعمل آمد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار