هادی غفوریان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در قم، با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره «سفره ایرانی، سوغات ایرانی» در دانشگاه پردیس فارابی گفت: این جشنواره با حضور فعال جمعی از دانشجویان رشته گردشگری پردیس فارابی دانشگاه تهران به منظور احیاء میراث فرهنگی ماندگار ایرانیان در حوزه غذا، سوغات و صنایع دستی در استان قم اجراء میشود.
مدیر فرهنگی پردیس فارابی دانشگاه تهران با اشاره به اهداف دیگر جشنواره افزود: از اهداف دیگر این جشنواره توجه به نقش فرهنگی سفره ایرانی، نهادینه کردن فرهنگ تغذیه سالم و امنیت غذایی و حمایت از طرحهای برانگیخته دانشجویان و توسعه فرهنگ کارآفرینانه است.
وی در تشریح برنامههای جشنواره، به برگزاری مسابقه بهترین غذای سنتی در روز سه شنبه، ششم بهمن؛ بهترین آش محلی هفتم بهمن ماه و بهترین غذای بین الملل در هشت بهمن ماه اشاره و خاطرنشان کرد: در این مسابقه شهروندان قمی به طبخ غذاهای فوق برابر آیین نامههای ابلاغی اقدام می کنند و توسط داورهای استانی وکشوری غذاها تست شده و در نهایت از نفرات برتر تجلیل به عمل میآید.
غفوریان افزود: برگزاری نمایشگاه توانمندیهای دانشجویان، مددجویان بهزیستی و کمیته امداد و شهروندان در حوزه غذا، سوغات و صنایع دستی از دیگر برنامههای این جشنواره است.
مدیر فرهنگی پردیس فارابی دانشگاه تهران تصریح کرد: جشنواره از روز سه شنبه، ششم بهمن ماه تا شنبه، ۱۰ بهمن ماه ۱۳۹۴ از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۰ شب در خیابان آستانه، مجتمع تجاری الغدیر طبقه دوم برگزار می شود.
غفوریان خاطر نشان کرد: این جشنواره با همکاری و مساعدت شهرداری قم، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سازمان صنعت معدن وتجارت، مرکز بهداشت استان قم و دانشگاه شهاب دانش برگزار میشود.