مستشاری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، با اشاره به نامه جان كري در خصوص قانون محدودیت صدور روادید در مورد ایران که آن را یك توافق و بده بستان دو حزبي براي حفظ امنیت ملي آمریكا دانسته است، گفت: حرکت اوباما به منزله اجرای غیرمستقیم تحریم ها علیه ایران است و این موارد از مفاد نقض برجام است.
وی افزود: فرصت طلبی های آمریکا با بهانه های مختلف صورت میگیرد و این به این دلیل است که آمریکا نمیخواهد کشورهای اروپایی با ایران معاملات تجاری داشته باشند، هر چند ناگفته نماند که این نقض نوعی هنجار شکنی دیپلماتیک به شمار می رود و نشان دهنده این است که نمیتوان به توافق با آمریکا امیدوار بود.
دانشجوی برق الکترونیک دانشگاه آزاد لاهیجان تصریح کرد: البته در سال های اخیر تحریم های بی سابقه علیه ایران نیز خود نشان دهنده نوعی تنش سیاسی ضد ایرانی نیز بوده است، به هر حال این امضاء به منزله بازگشت و اجرای غیرمستقیم تحریم ها علیه ایران است .
مستشاری گفت: تا مشخص شدن وضعیت برجام نباید هیچ مواد غنی شده و اورانیوم غنی شده ای ازایران خارج شود و راکتور اراک نباید تعطیل شود، چون اگر تعطیل شود عملی ثمره ۹ سال فعالیت هسته ای و غنی سازی ایران نابود میشود.
وی تصریح کرد: با پذیرش ضمنی ایجاد یک کنسرسیوم هسته ای از سوی ایران مسئله اصلی آمریکا درباره موضوع هسته ای ایران حل می شود ولی نباید فراموش کنیم که آمریکا نگران پیشرفت هسته ای ایران است و برای جلوگیری از پیشرفت آن دست به هر کاری میزند و این کار تا آنجا پیش میرود که سیاست چماق را برای این کار به کار میبرد .
دانشجوی برق الکترونیک دانشگاه آزاد لاهیجان افزود: نباید فراموش کنیم که آمریکا نگران پیشرفت هسته ای ایران است و برای جلوگیری از پیشرفت آن دست به هر کاری میزند و این کار تا آنجا پیش میرود که سیاست چماق را برای این کار به کار میبرد .
مستشاری در ادامه با بیان این که مجلس خبرگان مسئولیت تعیین و نظارت بر ولی فقیه رهبر جمهوری اسلامی را دارد، گفت: با توجه به ثبت نام در انتخابات خبرگان مجلس خبرگان جای بی سوادها نیست و هر کسی با هر شرایط سنی و تحصیلی برای انتخابات خبرگان ثبت نام کرده است، شورا وظیفه دارد، در این خصوص نظارت کامل داشته باشد دارد تا بی سوادها تایید صلاحیت نشوند.
وی تصریح کرد: ناگفته نماند افرادی که برای کاندید شدن خبرگان ثبت نام میکنند که باید اشتهار به دیانت و وثوق و شایستگی اخلاقی، اجتهاد درحدی که قدرت استنباط بعضی مسایل فقهی را داشته باشند و بتوانند ولی فقیه واجد شرایط رهبری را تشخیص دهند.
دانشجوی برق الکترونیک دانشگاه آزاد لاهیجان بینش سیاسی، اجتماعی و آشنایی با مسایل روز، معتقد بودن به نظام جمهوری اسلامی ایران و ولایت فقیه را از شاخصه های کاندیدای خبرگان عنوان کرد.
مستشاری افزود: البته لازم به ذکر است که تعیین رهبر به عهده خبرگان منتخب مردم است و شورای نگهبان با توجه به حق استصوابی که دارد میتواند نمایندگانی که صلاحیت ندارند را رد صلاحیت کند.
وی گفت: شاید بعضی از عوامل میخواهند به خاطر این که شورای نگهبان میخواهد تعداد زیادی از کاندیدها را رد صلاحیت کند را تحت فشار قرار دهند .
دانشجوی برق الکترونیک دانشگاه آزاد لاهیجان، داشتن چهره برجسته و شناخته شده نظام اسلامی، چهره ای مبارز در دوران انقلاب، عالمیت و محبویت در حوزه علمیه، داشتن سلامت فکری و عدم وجود نوسانات عقیده ای، مدیر و مدبر بودن و مقاوم در برابر مشکلات، دارای شناخت و معرفت دینی و مذهبی و سیاستمداری، درایت و آگاهی از مسائل داخلی، خارجی و دنیای غرب را از جمله خصوصیات اشخاص برای ورود به مجلس خبرگان عنوان کرد.
مستشاری با اشاره به این که بعضی ها میگویند رهبری باید شورایی اداره شود، گفت: حضرت آیت الله مصباح یزدی میفرمایند: مسئله رهبری شورایی یه شبهه شیطانی است؛ چون در طول تاریخ حکومت پیامبران و ۱۴۰۰ سال شیعه، مسئله حکومت شورایي مطرح نبود و هیچ پیامبري را نداشتیم که با مجموعه اي از پیامبران حکومت کرده باشد، چنین موردي را حتي در زمان ائمه اطهار)ع) و فقهاي سنتي نیز نداشته ایم و در هیچ آثاري نیز چنین چیزي نیامده است؛ اما این احتمال را میدهم که در پشت مطرح کردن مسئله شوراي رهبري، دست ناصالحي براي تضعیف حکومت و ولایت فقیه در کار است.
وی خاطرنشان کرد: با این حال رهبری اگر شورایی شود، به ضرر نظام است و در آن خدشه ایجاد میکند و به مصلحت کشور نیست.