آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۲۷۵۸

اولاند: اجرای توافق هسته‌ای ضرورت دارد

رئیس‌جمهور فرانسه در کنفرانس خبری مشترک با رئیس‌جمهوری ایران گفت که توافق هسته‌ای ایران مبنای روابط پاریس با تهران خواهد بود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهور فرانسه روز پنجشنبه در کنفرانس خبری مشترک با رئیس‌جمهور ایران گفت که اجرای توافق هسته‌ای ضرورت دارد. 

 

اولاند گفت که برجام، مبنای روابط پاریس با تهران را تشکیل خواهد داد.  

 

او ایران و فرانسه را دو کشور بزرگ با زمینه‌های مشترک فرهنگی خواند و گفت که دو کشور سطح همکاری‌ها را ارتقا خواهند داد.

 

رئیس‌جمهور فرانسه در ادامه خاطرنشان کرد تهران و پاریس 30 قرارداد در زمینه‌های مختلف امضا کرده‌اند.

 

اولاند، یکی از مهم‌ترین توافقات میان دو طرف را تبادل دانشجو عنوان کرد و گفت که دو کشور از دانشجویان یکدیگر استقبال می‌کنند.

 

رئیس دولت فرانسه گفت که با همتای ایرانی‌اش درباره بحران تروریسم در خاورمیانه رایزنی و صحبت کرده است.   

 

 او بدون اشاره به جزئیات بیشتر گفت که با آقای روحانی درباره مسائل حقوق بشر گفت‌وگو کرده است. 

 

اولاند گفت توافقات تهران و پاریس در زمینه‌های فرهنگی، محافظت از آثار فرهنگی عراق و سوریه را هم تقویت خواهد کرد. 

 

رئیس‌جمهور فرانسه گفت که کشورش، کشوری مستقل است که در پی ترویج صلح است. او گفت تروریسم هم به فرانسه و هم به ایران و مسلمانان ضربه می‌زند. 

 

 اولاند با بیان نقش تهران و پاریس در لبنان گفت که لازم است دو کشور یکپارچگی لبنان را حفظ کنند. 

 

 رئیس‌جمهور فرانسه با تأکید بر اینکه در دیدار با روحانی برای کاستن از اختلافات تلاش کرده گفت که وزرای خارجه دو کشور بسترهای لازم برای گفت‌وگوهای سیاسی بیشتر را فراهم خواهند آورد. 

 

اولاند با اشاره به اینکه ایران هم از جابه‌جایی مهاجران نگران است بر ضرورت حل و فصل بحران مهاجران هم تأکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار