استمهال بدهي و پرداخت تسهيلات براي حمايت از باغات انگور قزوين و زنجان
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۳۷۰

استمهال بدهي و پرداخت تسهيلات براي حمايت از باغات انگور قزوين و زنجان

دولت به منظور حمايت از صاحبان باغات انگور در استان‌هاي قزوين و زنجان که در اثر بارندگي و طوفان شديد شهريور امسال دچار خسارت شده‌اند، با استمهال بدهي و پرداخت تسهيلات ارزان بانکي به آنان موافقت کرد.

به گزارش گروه اقتصادي «شبکه خبر دانشجو»، هيئت وزيران بنا به پيشنهاد وزارت کشور و به استناد اصل 138 قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران تصويب کرد که بانک مرکزي به استمهال اقساط بانکي صاحبان باغات انگور در استان‌هاي قزوين و زنجان که در اثر بارندگي و طوفان شديد شهريور امسال دچار خسارت شده‌اند به مدت يک سال اقدام و تعهدات ناشي بابت استمهال را محاسبه و به معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور اعلام کند تا از محل اعتبارات موضوع ماده 12 قانون تشکيل سازمان مديريت بحران تامين شود.

همچنين مقرر شد، 400 ميليارد ريال تسهيلات بانکي (استان قزوين 300 ميليارد ريال و استان زنجان 100 ميليارد ريال) از محل منابع داخلي سيستم بانکي اختصاص يابد تا در جهت جبران خسارت آسيب ديدگان اقدام شود، سقف فردي پرداخت تسهيلات به افراد تحت پوشش بيمه به ازاي هر هکتار حداکثر 15 ميليون ريال و افراد غير تحت پوشش بيمه هر هکتار حداکثر 10 ميليون ريال است، سود و کارمزد سهم آسيب‌ديدگان معادل 7 در صد و باقيمانده تا 12 درصد توسط بانک محاسبه و به معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور اعلام خواهد شد تا از محل ماده 12 قانون تشکيل سازمان مديريت بحران تامين شود.

گفتني است، ‌به منظور تسريع در اجراي اين مصوبه، مقرر شد 50 ميليارد ريال از محل اعتبارات ماده 12 قانون تشکيل سازمان مديريت بحران براي تامين بخشي از باقيمانده سود و کارمزد تسهيلات فوق به صورت علي الحساب به بانک کشاورزي اختصاص يابد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار