آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۴۱۸۰
مسئول بسیج اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز:

همایش «جمعیت و جنگ نرم» با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه‌های خوزستان برگزار می‌شود

مسئول بسیج اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: همایش «جمعیت و جنگ نرم» با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی خوزستان در سالن اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می‌شود.

محمد راضی جلالی، مسئول بسیج اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، بیان داشت: جمعیت یک مولفه مهم و اثرگذار در بحث قدرت نرم است.

 

وی افزود: برای بررسی ابعاد مختلف جمعیت و نسبت آن با اقتدار ایران اسلامی در جنگ نرم، همایش «جمعیت و جنگ نرم» در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می‌شود.

 

مسئول بسیج اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: این همایش خانوادگی با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های خوزستان در دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می شود.

 

وی افزود: در این همایش استانی مرعشی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز و محمودی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور حضور و سخنرانی می کنند.

 

راضی جلالی گفت: این همایش فردا ساعت 15 برگزار می شود. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار