آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۳۰۴۰

نخستین کارگاه آینده‌پژوهی جنگ نرم در قم آغاز به کار کرد

آئین افتتاح دوره آینده‌پژوهی جنگ نرم با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین و رئیس سازمان بسیج اساتید با حضور بیش از ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه‌ها و فرماندهان جنگ نرم در قم آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از قم، آئین افتتاح دوره آینده‌پژوهی جنگ نرم صبح امروز با حضور سردار نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین و سهراب صلاحی، رئیس سازمان بسیج اساتید در مجتمع یاوران مهدی (عج) جمکران برگزار شد.

 

در این مراسم سردار نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین‌، صلاحی، رئیس سازمان بسیج اساتید، حجت‌الاسلام گرجیان، رئیس بسیج اساتید قم و جمعی از مدیران و مسئولان و اساتید دانشگاه‌های کشور و بیش از 400 نفر از اساتید دانشگاه‌ها و فرماندهان جنگ نرم حضور داشتند.

 

در این مراسم سردار نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه نفوذ مسئله بسیار مهمی است، گفت: باید به اقتصاد مقاومتی توجه کرد و باید پول‌های نفت در زمینه رشد صنعت در کشور و ایجاد شغل برای نسل جوان هزینه شود.

 

وی با بیان اینکه افت کشور در زمینه‌های مختلف در دو سال اخیر مربوط به عدم توجه به اقتصاد مقاومتی است، افزود: برخی فکر می‌کنند که باید برای حل مشکلات داخلی به غرب و آمریکا تمسک جست اما رونق اقتصاد داخلی در گرو اقتصاد مقاومتی است.

 

سهراب صلاحی با بیان اینکه بیش از ۴۰۰۰ نفر در دوره‌های سه ماهه کارگاه‌های جنگ نرم آموزش دیده‌اند، گفت:  از این تعداد بیش از 400 نفر به عنوان مدرس جنگ نرم در استان‌ها انتخاب شدند و در حال فعالیت هستند.

 

رئیس سازمان بسیج اساتید با اشاره به اهمیت توجه به نفوذ دشمن گفت: پژوهشگاه مجازی جنگ نرم برای اساتید در حال فعالیت است و از نظر سیاسی و علمی اساتید را در استان ها حمایت می‌کنیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار