آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۴۵۷۱
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف:

مهم‌ترین تحول انقلاب اسلامی تحول فرهنگی است

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف گفت: امام خمینی‌(ره) تحول فرهنگی را به عنوان یکی از مهم‌ترین تحولات انقلاب اسلامی برگزید و به آن عمل کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از قم، مهدی فاتح راد، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف صبح امروز در نشست «آینده‌شناسی انقلاب اسلامی مبتنی بر آرمان مهدوی» در مسجد مقدس جمکران گفت: انسان همیشه در زندگی خود مطلوباتی را مشخص می‌کند و در این مسیر در هر مرحله خود را با دستاوردهای خود مقایسه می‌کند.

 

وی با بیان اینکه آینده مطلوب مانند خورشیدی است که واقعیت ما را روشن می‌کند، افزود: برای حرکت کردن به سمت آن مطلوب، باید به شکل عمیق، پیچیده و چند بعدی عمل کرد.

 

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف تصریح کرد: باور و اعتقاد ما به این سمت است که آینده محتومی انتظار ما را می‌کشد که طراحی شده از سوی خداوند است و در این مسیر تلاش می‌کنیم که در این عرصه قرار گیریم.

 

فاتح‌راد افزود: واقعیت این است که در مسیر حرکت به سمت آینده گاهی تغییرات و تحولاتی ایجاد می‌شود که می‌تواند آینده مطلوب را دستخوش تغییرات کند زیرا هدف ما رسیدن به آینده محتوم است و در این مسیر می‌توانیم در آینده تغییراتی ایجاد کنیم.

 

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به اینکه اگر آینده دگرگون شود، نحوه حرکت ما نیز دگرگون می‌شود، گفت: تاثیر بنیادین واقعیت بر حرکت و حرکت و تغییر حرکت به سمت مطلوب از جمله مولفه‌های این مسیر است.

 

وی خاطرنشان کرد: این واقعیت با ظهور انقلاب اسلامی ایران نقطه عطف اساسی را به خود دیده است و به شکل حکومت و جمهوری اسلامی ایران خود را به منصه رسانده است؛ ولی بنیانگذار این انقلاب تحول فرهنگی را به عنوان یکی از مهم‌ترین تحولات این انقلاب برگزید و به آن عمل کرد.

 

فاتح راد بیان داشت: امام می‌فرمودند(ره) که تمدن غرب به نازک‌ترین لایه‌های این عالم توجه کرده است, ولی اسلام می‌خواهد که به همه لایه‌های خلقت توجه کرده و همه را به سوی توحید سوق دهد.

 

وی افزود: مبحث توجه در قرآن، با فطرت عجین است و  فرج عمومی کل جهان را در بر می‌گیرد و همه جهان را شامل می‌شود زیرا فطرت یک مفهوم الهی است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف تصریح کرد: تمدن غرب شریعت مدرنی را به بار آورده است که دارای تناسب با شریعت باطنی است؛ زیرا می‌توان از منظر وجه العقل و وجه الحس به این مساله نگاه کرد که از این حوزه تمدن خارج می‌شود.

 

فاتح‌راد با بیان اینکه حوزه و دانشگاه باید در هم ذوب شوند تا میدان برای توسعه مبانی اسلام فراهم شود، بیان داشت: برای اینکه این مواجه اجتماعی به اوج برسد گریزی از وحدت این دو حوزه نیست.

 

وی گفت: از چند سال پیش رهبر انقلاب از الگوی اسلامی ایرانی سخن به میان آوردند و این بحث را در جامعه مطرح کردند؛ البته در این زمینه در غرب نیز الگوهایی طراحی شده است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف خاطرنشان کرد: در این زمینه باید در ابتدا الگوی حرکت خود را مشخص کنیم و در عرصه‌های مختلف حیات بشری و پیرامونی این الگو را رعایت کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار