آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۴۶۶۴
صفرپور در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

برخورد با دانشجویان در بلند مدت به دولت خسارت می‌زند

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر گفت: با گذشت بیش از دو سال شاهد هستیم فضا در مقابل نقد‌ها امنیتی است و با شدید‌ترین نوع برخورد با دانشجویان مقابله شد و این رفتار‌ها در بلند مدت خسارت به خود دولت می‌زند و این حوادث در تاریخ به یادگار خواهند ماند.

علیرضا صفرپور، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ضمن اشاره به اهمیت بررسی قراردادهای جدید نفتی تصریح کرد: در نگاه اول شاید به نظر برسد این قرارداد‌ها برد برد هستند و سود قابل توجهی برای کشور خواهند داشت و همین طور شاید در زمان آغازین این قرارداد‌ها سود مادی را نصیب کشور کند اما با توجه به وجود خلا‌ها در این قرارداد‌ها متاسفانه در بلند مدت کشور را دچار آسیب می‌کند.


وی با ابراز نگرانی در مورد اینکه با اجرایی شدن این قرارداد‌ها کرسنت جدیدی به وجود آید خاطرنشان کرد: از نکات بسیار مهم این قرارداد‌ها این است که شریک نفتی اجازه دارد آمارهای ذخایر نفتی میادین را داشته باشد و آن‌ها را در بورس و سازمان‌های آماری ثبت کند.

 


صفرپور ضمن اشاره به اینکه آمارهای نفتی جزو مسائل امنیتی هر کشوری است اظهار داشت: دولت تاکید کرده که این آمار‌ها به دست کشورهای غرب نمی‌افتد اما مدیر شرکت توتال آمار را در این قرارداد‌ها اجتناب پذیر می‌داند و باعث می‌شود سوءاستفاده‌های نفتی از طرف رقبای نفتی و غربی رقم خواهد خورد و مدیریت نفتی کشور را به خطر خواهد انداخت.

 


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر تصریح کرد: از مشکلات این قرارداد این است که شریک نفتی می‌تواند سهم خود را از نفت داد و ستد کند و باعث ایجاد فساد و رانت خواهد شد با این ویژگی دریچه‌ای برای نفوذ اخلال گران نفتی ایجاد می‌شود.

 


وی با طرح این سوال که چرا وزارت نفت اصرار بر حضور شرکت‌های غربی را دارد خاطرنشان کرد: وزارت نفت می‌تواند با توجه و سرمایه گذاری داخلی به سود قابل توجه برسد و این قرارداد مخالف اقتصاد مقاومتی است. تمامی متخصصین صنعت نفتی معتقد که تحریم‌ها باعث شد متخصصین رشد کنند و صنعت نفت ایران در جهان دارای حرف است اگر از پتانسیل داخلی استفاده کنند نتیجه بهتری خواهد داشت.

 


صفرپور ضمن اعلام اینکه در این قرارداد‌ها با شرکت‌های E&P فاقد تبادل تکنولوژی هستند گفت: این شرکت‌ها فاقد تکنولوژی‌های روز حفاری افقی و لرزه نگاری هستند و سوال ما این است که هدف اگر استفاده از تکنولوژی‌های روز است چرا از شرکت‌های دیگر استفاده نمی‌شود.

 


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مورد اتفاقات رخ داده مقابل وزارت نفت خاطرنشان کرد: بحث اصلی دولت در مناظرات نقدپذیری و عدم فضای امنیتی بود اما الان با گذشت بیش از دو سال شاهد هستیم فضا در مقابل نقد‌ها امنیتی است و با شدید‌ترین نوع برخورد با دانشجویان مقابله شد و این رفتار‌ها در بلند مدت خسارت به خود دولت می‌زند و این حوادث در تاریخ به یادگار خواهند ماند.

 


وی در پایان مطرح کرد: یک تجمع معمولی دانشجویی که اتفاق افتاد فضا به شدت امنیتی بود و نیروهای انتظامی در خیابان‌ها حاضر شده بودند و از تمامی ابزار‌ها برای برخورد با عده‌ای دانشجو که فقط با پلاکارد قصد اعلام نظر داشتند استفاده شده بود اما در مورد سفارت عربستان که قابل پیش بینی بود در آن شب نیروهای امنیتی بدین شکل وجود ندارند و این مورد برای مردم قابل درک نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار