آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۴۹۳۴

دومین جلسه کمیته راهبری برنامه سلامت اجتماعی در گناباد برگزار شد

دومین جلسه کمیته راهبری برنامه سلامت اجتماعی در محله قصبه شهر گناباد، توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمدعلی نبی پور، فرماندار گناباد امروز در دومین جلسه کمیته راهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ابراز رضایت از اجرای برنامه مداخلات سلامت اجتماعی در محله قصبه شهر، گفت: وقتی مشارکت مردم را در اجرای برنامه ها داشته باشیم و مدیریت آن با بخش دولتی باشد، پیشبرد برنامه‌ها موثرتر خواهد‌ بود.

 

وی با اشاره به اجرای برنامه سلامت اجتماعی در محله قصبه شهر گناباد، اظهار امیدواری کرد که در آینده بتوانیم این محله را به عنوان یک محله موفق معرفی کنیم و این تجربه موفق را به سایر محله‌ها نیز گسترش دهیم.

 

سید حسین پورهاشمی، رئیس شورای اسلامی شهر گناباد با بیان اینکه هدف برنامه مدل مداخلات سلامت اجتماعی، شناسایی نیازها، توانمندی‌ها و پتانسیل‌های منطقه بود، گفت: وجود کشتارگاه یکی از معضلات اصلی منطقه است که رفع این مشکل به مردم ثابت خواهد کرد که مسائل و مشکلات آنها برای مسئولین مهم است.

 

اکرم صاحبی، مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی، اعتیاد و الکل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه گفت: انتقال کشتارگاه به مکان جدید که مشخص شده، شناسایی دامداری‌های مجاور مناطق مسکونی و انتقال آنها به دام شهر در اولین فرصت، اعلام مکان های پرورش سگ به فرمانداری و تعطیلی آن در اولین فرصت توسط نیروی انتظامی و معرفی افراد متقاضی گلخانه در این محله به مدیریت جهادکشاورزی از جمله مصوبات این جلسه بود.

 

وی افزود: مقرر شد با تصویب کمیته اشتغال شهرستان گناباد، کمیته‌ای متشکل از ادارات میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و فنی و حرفه‌ای تشکیل تا به متقاضیان شغل، مشاوره شغلی ارائه دهد.

 

صاحبی بیان داشت: مکاتبه با شهرداری و دادگستری در خصوص خانه‌ها و مکان‌های مخروبه محل تجمع معتادین و موافقت اداره میراث فرهنگی جهت در اختیار گذاشتن ابزار و وسایل و مکان جهت آموزش صنایع دستی همچون گلیم بافی و پارچه بافی از دیگر مصوبات این جلسه بود.

 

مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی، اعتیاد و الکل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه کولی‌ها تهدیدی برای سلامت جامعه و عامل بروز انواع ناهنجاری‌های اجتماعی محسوب می‌شوند، تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده کولی‌ها، با پلیس 110 تماس بگیرند.

 

وی تصریح کرد: پرورش ماهی و گیاهان گلخانه ای در مسیر قنات قصبه، ایجاد غرفه های فروش مواد غذایی، صنایع دستی و در پارک شهر جهت ایجاد شغل، ارائه طرح توسعه پارک شهر به عنوان کمپین گردشگری به اداره میراث فرهنگی برای حمایت مالی از زیرساخت‌های لازم و معرفی و ثبت‌نام افراد جویای کار دارای کارت مشاغل برای دریافت وام از جمله مهمترین پیشنهادات ارائه شده در این جلسه بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار