آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۵۶۳۷

روزنامه اسلام‌گرا ترکیه‌ای: اوباما به «سامرا» برو

روزنامه «مِلی‌گازِته» ترکیه در واکنشی به حضور اوباما در مسجدی در ایالات متحده به او پیشنهاد می‌دهد که اگر می‌خواهد نتایج اقدامات خود در راستای اختلاف‌افکنی و حمایت از تروریست‌ها را مشاهده کند باید به سامرا برود.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو؛ حضور هفته گذشته باراک اوباما در یکی از مساجد ایالات متحده واکنش‌های بسیاری را همراه داشت. بسیاری از منتقدین می‌گویند که دوران هشت ساله ریاست‌جمهوری اوباما با گسترش اسلام‌هراسی همراه بوده و گروه‌های مختلفی در ایالات متحده و کشورهایی که از طرف ایالات متحده حمایت می‌شوند به اسلام‌هراسی دامن‌زده‌اند.

 

در این بین «مِلی‌گازِته» که یکی از روزنامه‌های مطرح و قدیمی ترکیه است بر روی جلد شماره روز جمعه خود به این سخنرانی اوباما واکنش نشان داد و نوشت: اوباما به عنوان فرمانده کل ارتش آمریکا تاکنون مشغول ویران‌کردن مساجد و آتش زدن قرآن‌ها بوده است.

 

مقاله این روزنامه ادامه می‌دهد: اوباما در آخرین سال ریاست‌جمهوری‌اش اکنون با ماسکی که به صورت خود زده است تلاش می‌کند سیاست‌های قبلی خود را در ذهن عموم مردم جهان پاک کند.

 

این روزنامه خطاب به اوباما می‌نویسد: به این مسجد (سامرا) برو.

 

این گزارش تلاش می‌کند به اوباما یادآوری کند اگر سامرا و مقبره چند امام شیعیان مورد حمله تروریستی واقع شده تنها دلیلش حمایت‌ دولت‌های ایالات متحده از تروریست‌ها است.

 

این روزنامه که با نام «مِلی‌گازِته» شناخته شده است از 40 سال پیش فعالیت می‌کند و وابسته به حزب سعادت ترکیه است و به عنوان ارگان فکری جنبش نگاه متعلق به مرحوم نجم‌الدین اربکان شناخته می‌شود.

 

 

این روزنامه با توجه به اندیشه‌های مرحوم نجم‌الدین اربکان تلاش دارد که مفهوم امت را در جهان اسلام مورد تاکید قرار دهد. همچنین تلاش دارد که به سیاست‌های فرقه‌گرایانه حزب حاکم پاسخ داده و با آنها مقابله کرده و سیاست وحدت و همگرایی اسلامی را پیگیری کند. این نهاد همگرایی با شیعیان را به عنوان‌ گروهی از سنی‌های متدین پیگیری می‌کند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار