کد خبر:۴۸۶۱۱۸
رئیس دانشگاه کشاورزی ساری:

عزت و آبروي انقلاب مديون شهداست

رئیس دانشگاه کشاورزی ساری گفت: عزت و آبروي انقلاب مديون شهداست و بايد راه آنان را ادامه دهيم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، مراسم پیاده روی دانشگاهیان دانشگاه کشاورزی ساری، صبح امروز با حضور رئیس و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کشاورزی ساری برگزار شد.

 

بهمنیار در این مراسم که با حضور بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه کشاورزی به پایان رسید، پيروزي انقلاب را مديون و مرهون خون شهدا دانست و گفت: اگر شهدای ما نبودند هرگز انقلاب اسلامی و هشت دفاع مقدس شکل نمی‌گرفت و ایران اسلامی امروز تا این اندازه قدرت و اقتدار در دنیا نداشت.

 

وی افزود: پيروزي انقلاب اسلامي بر دو پايه استوار است، رهبري حضرت امام(ره) و حمايت هاي مردم، امروز انقلاب اسلامي در جهان عزت و آبرو دارد و اين نتيجه رهبري ها و حمايت هاي امام راحل و مردم است.

 

بهمنیار در ادامه ابعاد انقلاب اسلامي و دشمني دشمنان آن را تشريح و بر ارتقاء بصيرت در جامعه تاکيد کرد.

 

وی در پایان شناخت و باور شهدا را نیازمند معرفت شناسی عمیق و دقیق از روحیه ایثار و از خودگذشتگی آنان دانست و خاطرنشان کرد: تمامی ابعاد و جوانب زندگی و جهاد شهدا باید سرلوحه تحصیل، کار و زندگی دانشجویان قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار