تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه آزاد زاهدان با شهدای گمنام
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۴۲۷۰

تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه آزاد زاهدان با شهدای گمنام

به مناسبت دهه فجر، مراسم اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران و تجدید میثاق با شهدای گمنام دانشگاه آزاد زاهدان با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد زاهدان برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از زاهدان،‌  به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر، مراسم اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران و تجدید میثاق با شهدای گمنام دانشگاه آزاد  زاهدان با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد زاهدان برگزار شد.

 

امین‌رضا کمالیان، رئیس دانشگاه آزاد استان سیستان و بلوچستان در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن این ایام گفت: یادآوری از خودگذشتگیها و ایثار ملت غیور و شهید پرور ایران اسلامی در دوران انقلاب شکوهمند اسلامی از وظایف مهم و اساسی دانشگاه است و همه باید سعی کنیم افتخارات و خاطرات روزهای دهه فجر را به نسل‌های بعدی انتقال دهیم.

 

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان افزود: اکنون به برکت انقلاب و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی، ایران به عنوان یک ابرقدرت علمی و نظامی در منطقه معرفی شده و با مقابله و ایستادگی در برابر دولتهای بزرگ در روند توسعه حکومت مردم سالاری دینی موفق و پیشرو است

 

کمالیان با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی فرزند انقلاب و شجره طیبه نظام جمهوری اسلامی است، عنوان کرد: همه حوزه‌های دانشگاه باید در برگزاری هر چه باشکوه‌تر برنامه‌های این دهه همکاری لازم را داشته باشند.

 

وی بر لزوم همراهی و تعامل هرچه بیشتر حوزههای مختلف در برگزاری باشکوه برنامه‌های دهه فجر تاکید و عنوان کرد: امیدواریم با تعامل و همبستگی برنامه‌های باشکوه، تاثیرگذار و در خور شان انقلاب برگزار کنیم.

 

در این مراسم که با حضور دانشآموزان دختر و پسر مدارس سما واحد زاهدان همراه بود، برنامههایی در این زمینه از سوی دانشآموزان برگزار شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار