کد خبر:۴۸۶۲۳۵
مدیر فرهنگی دانشگاه لرستان:

زمینه برگزاری مناظره‌های انتخاباتی در دانشگاه لرستان فراهم است

مدیر فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: زمینه برگزاری مناظره‌های انتخاباتی در دانشگاه لرستان فراهم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، بیرانوند امروز در جلسه ای که به منظور ایجاد هماهنگی بین دانشگاه‌ها برای نقش آفرینی در برگزاری باشکوه‌تر انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان با حضور دبیران تشکل های دانشجویی، مدیران فرهنگی و معاونین نهاد رهبری در دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت: زمینه برگزاری مناظره های انتخاباتی در دانشگاه لرستان فراهم است؛ البته این دانشگاه آمادگی دارد که برنامه های انتخاباتی را که به نفع یا ضد کاندیدا و یا جریان سیاسی نباشد را برگزار کند.

 

وی افزود: مناظره های انتخاباتی دانشگاه لرستان ویژه دانشجویان این دانشگاه بوده و بر اساس تصمیم اتخاذ شده دانشجویان دیگر دانشگاه ها نمی توانند در این مناظرهها شرکت کنند.

 

حجت الاسلام فاضلی، معاون نهاد نمایندگی مقام معم رهبری در دانشگاه لرستان نیز در این جلسه گفت: شناخت کاندیداها در انتخابات اصل مهمی است که نباید از آن غافل شویم.

 

وی تشکیل مجلس پویا را از برکات انقلاب اسلامی دانست و افزود: به برکت انقلاب اسلامی مجلس از قدرت بالایی برخوردار است.

 

فاضلی تاکید کرد: باید نمایندگانی را انتخاب کنیم که انسانیت را زیر پا نگذارند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار