کد خبر:۴۸۶۲۰۲
وزیر دولت یازدهم در دانشگاه شهید چمران اهواز:

با عقد قراردادهای اقتصادی با غرب دنبال جبران عقب ماندگی‌های ۸ سال گذشته هستیم

وزیر ارتباطات در دیدار با دانشگاهیان دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به موفقیت دولت در مذاکرات هسته‌ای اظهار داشت: این مذاکرات فضای کشور را باز کرده و احترام اروپایی ها به ایران زیاد شده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز، نشست دکتر محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با دانشگاهیان شهید چمران اهواز امروز 19 بهمن‌ماه در سالن جلسات حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد.

 

در این جلسه وزیر ارتباطات با تبریک دهه مبارک فجر و درود به روح امام خمینی(ره) بنیانگذار انقلاب و نظام، ابراز امیدواری کرد که همه ما به‌خصوص دانشگاهیان تلاش کنیم میراثی را که امام (ره) برای ما باقی گذاشت، کامل کرده و به نسل بعدی بسپاریم.

 

  وی با اشاره به عقب افتادگی دانشگاه شهید چمران اهواز تصریح کرد: مسئولان نسبت به توسعه دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان محور توسعه آموزش عالی جنوب غربی کشور اهتمام دارند.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به پیروزی دولت یازدهم در مذاکرات هسته ای گفت: عده ای کوته فکر این پیروزی بزرگ را به انتخابات و جناح بندی های انتخاتی ارتباط می دهند که اشتباه است.

 

واعظی با اشاره به آمار یک نظرسنجی که بیش از 80 درصد مردم نسبت به برجام و آینده کشور دیدگاه مثبت داشتند، خاطرنشان کرد: ما دارای مردم فهیم و قدردانی هستیم که خیلی تحت تأثیر تبلیغات این چنینی قرار نمی‌گیرند و خودشان تصمیم‌گیری می‌کنند و هرچه به این مردم خدمت کنیم، کم است.

 

وی با اشاره به حضور اروپایی ها در کشور و احترام اروپائیان به روحانی و عقد قراردادهای مهم اقتصادی افزود: توانستیم فضای آن هشت سال را در این 2، سه سال تغییر دهیم. اکنون افکار عمومی و تصویر ایران در جهان تغییر کرده و کشورهای دنیا آماده همکاری با ایران هستند.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: خوشبختانه نیروی دانشگاهی، اساتید و دانشجویان ما از نبوغ بسیار بالایی برخوردارند و نمونه‌های متعددی را شاهد هستیم که ایرانیان در خارج از کشور در عرصه‌های علمی و دانشگاهی بسیار می‌درخشند. معتقدم باید این فضا و بستر را در داخل کشور فراهم کنیم که بتوانند این درخشش را در کشور خود داشته باشند. این کشور و مردم آن لایق آن هستند که کارهای بزرگی برای آن‌ها انجام شود.

 

واعظی با بیان این‌که در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به‌طور جدی نیازمند یک همکاری نزدیک با دانشگاه‌ها هستیم تصریح کرد: ما با در حوزه CT، IT، ماهواره و مسائل فضایی در لبه تکنولوژی هستیم. 

 

وی بیان کرد: معتقدم محققان، دانشگاهیان و پژوهشگران ما چه در حوزه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری توانایی انجام کارهای بزرگ را دارند؛ فکر می‌کنم استعداد ایرانیان در بخش نرم‌افزاری نیز بسیار بیشتر از آنچه در سخت‌افزاری نمود یافته، خود را نشان داده است بنابراین وزارتخانه آمادگی دارد که این همکاری را با دانشگاه‌ها ایجاد کند.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این‌که این همکاری‌ها با بسیاری از دانشگاه‌ها آغاز شده است، نسبت به تعریف پروژه‌های مشترک با دانشگاه شهید چمران ابراز امادگی کرد و گفت: آنچه مهم است نحوه تعریف این پروژه‌ها است. امیدواریم بتوان کارهایی را با همکاری یکدیگر انجام دهیم. هدف این است که بتوانیم زیرساخت‌های کشور را توسعه دهیم.

 

واعظی افزود: درست است که مردم از تلفن و اینترنت استفاده می‌کنند اما هدف اصلی از ارتقای پهنای باند، ارتقای علمی کشور، رونق کسب و کار و ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیبلان دانشگاه است.

 

وی با بیان این‌که حدود 18 درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های کشور در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و رشته‌های کامیپوتر، IT، الکترونیک و مخابرات هستند، خاطرنشان کرد: ما ناگزیر هستیم که برای این دسته از دانشجویان بسترهای لازم را برای آن‌که بتوانند شغل داشته باشند، فراهم کنیم.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: معتقدیم در زمینه تولید محتوا در کشور کم کار شده است. در رابطه با خدمات نیز باید فعالیت‌های دولت روی شبکه قرار گیرد. همچنین در حوزه برنامه‌نویسی شاهد هستیم که این عرصه به سرعت در حال گشسترش است و باید این موضوعات را دنبال کنیم. اگر بتوانیم فعالیت‌های مشترکی را با دانشگاه تعریف کنیم که ایده در یک زنجیره به محصول تبدیل شود، آنگاه احساس می‌کنیم که کار خود را درست انجام داده‌ایم و نتیجه‌ای برای جوانان کشور ایجاد شده است.

 

واعظی همچنین در خصوص مسائل مطرح‌شده در رابطه با مشکلات دانشگاه شهید چمران اهواز با ارایه دستورات لازم برای بررسی موضوعات، اظهار کرد: اکنون بیشتر به دنبال آن هستیم که شبکه ابری را در سراسر کشور به هم متصل کنیم که به‌عنوان یک شبکه گسترده همگان بتوانند از آن استفاده کنند.

 

وی در رابطه با مشکلات آنتن‌دهی شبکه‌های تلفن همراه در دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: برخی به غلط فکر می‌کنند آنتن‌های BTS برای سلامتی افرادی که در اطراف آن هستند، مضر است در صورتی که گروه‌های متعددی آن را آزمایش کردند و آخرین مطلبی که درباره این آنتن مطرح می‌شود این است که امواج BTS از امواج رادیو و تلویزیون ضعیف‌تر است و نه امواج BTS یا رادیو، تلویزیون برای سلامتی ضرر ندارد. بنابراین اگر دانشگاه شهید چمران همین امروز برای نصب آنتن‌ها تصمیم‌گیری کند فکر می‌کنم بتوانند تا آخر بهمن‌ماه این آنتن‌ها را در دانشگاه نصب کنند.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص مشکل اینترنت این دانشگاه نیز گفت: این حق را به دانشگاه می‌دهم که باید حتما از اینترنت پرسرعت برخوردار باشد؛ اگر شبکه فیبر نوری اختصاصی دانشگاه به دیتاسنتر استان متصل شود، با توجه به این‌که این دیتاسنتر به زیرساخت وصل شده از این طریق می‌توان ارتباط اینترنتی دانشگاه را به‌صورت مستقیم برقرار کرد که این مشکل نیز حل شود

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۸
این احترام که اروپایی ها بذارن ارزونی خودشون که تا وقتی جیبشونو پر کنی بهت احترام میذارن، می خوام نذارن، چرا عوامفریبی می کنید
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۱:۲۷
.
بعضی‌ها به دنبال «#اعتبار_نامشروع» هستند
یکی از مصادیق اعتبار نامشروع اعتبار یافتن نزد کافرین است
.
یک اعتباریابی دیگر هم هست که اصلاً خود اعتبار نامشروع است
حالا یکی می‌خواهد بین مردم معتبر بشود از طریق نامشروع،
یعنی طرفداری نکردن تامّ از حق و علیه باطل محکم نایستادن؛
می‌خواهد بین مردم اعتبار به دست بیاورد، اعتبار نامشروع نیست طریقش نامشروع است، در مورد اول نیّتش نامشروع بوده به معنای غیراخلاقی
.
بعضی وقت‌ها اصلاً اعتبارِ نامشروع است
خداوند متعال در #قرآن گاهی از اوقات
تندترین برخوردها را با این تیپ افراد دارد،
.
اعتبار نامشروع دیگر کدام است؟
الَّذینَ یَتَّخِذُونَ الْکافِرینَ أَوْلِیاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنینَ أَ یَبْتَغُونَ عِنْدَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمیعاً»(نساء/
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار