به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج اساتید دانشگاه اصفهان با توجه به در پیش داشتن انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، نامه ای به رهبر انقلاب نوشت.
متن این نامه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
محضر مبارک ولی امر مسلمین آیت الله خامنه ای
سلام علیکم و رحمة الله و برکاته
با توجه به در پیش بودن دو انتخابات حساس در اسفند ماه جاری و ضرورت حفظ فضای آرامش و امنیت روحی و روانی مردم برای گزینش های اصلح و لزوم پرهیز از ایجاد تنش های کاذب و بازی نکردن در میدان دشمن بهویژه توسط مقامات عالی رتبه نظام، مطالبی را به محضر آن پیشوای فرزانه و حکیم تقدیم می داریم:
۱- جامعه زنده و پویا نیازمند حضور سلیقه های مختلف و نقادی عالمانه از سمت گیری ها و راهبردهای عملیاتی بخش های تقنینی، قضایی و اجرایی حکومت است. این امر حیاتی در رهنمود های امام راحل (ره) و سخنان حکیمانه حضرتعالی به وفور و به روشنی قابل ملاحظه می باشد. بدون تردید جامعه فاقد نقد و نقادی دچار رکود، تحجر فکری و گرفتار استبداد و خودکامگی قدرت مداران ناپارسا می شود.
۲- نقد بخش های مختلف حکومت توسط نخبگان صادق و اندیشمندان دلداده به انقلاب اسلامی و مدافع حقوق اجتماعی و یا به تعبیر حضرتعالی «حق الناس» پدیده ای مَیمون و منتج به برکات متعددی برای مسئولان نقدپذیر و شهروندان جامعه می شود.
۳- بین نقد و تخریب تفاوت های معناداری وجود دارد. فرایند نقد سالم و مفید، دیدن مزیت ها و حلقه های مفقوده در راستای اصلاح فرایند امور به سوی صلاح و سعادت جامعه است. ناقد مصلح با شیوه ای وارد عرصه نقد می شود که افکار عمومی احساس معارضه، تخریب و ایجاد تنش و چالش های شکننده در ارتباط با شخص یا سیاست مورد انتقاد نمی کند. این نوع انتقاد هرگز برای مراکز توطئه جهانی و به تعبیری دیگر میزهای علیه انقلاب اسلامی ایجاد امید نمی کند.
۴- مقامات عالیرتبه حکومتی می توانند در جلسات کارشناسی، قانون گذاری و سیاستگزاری درونحکومتی تمام دیدگاههای خود را در آزادی کامل بیان نمایند و منتقد سیاست ها، راهبردها و عملکردها باشند؛ اما این فقط در جلسات داخلی و بدون کشاندن مسائل به سطح عمومی، رسانه ها و تریبون های اجتماعی! منطقی و مقبول است.
طبیعی است که هر سخن و موضع گیری مسئول حکومتی بازخورد داخلی و خارجی در محافل سیاسی و رسانه های جمعی را در پی دارد. در فتنه سال ۸۸ مصاحبه ها، سخنرانی ها و نامه های سرگشاده فاقد آداب نامه نگاری! بعضی از مقامات عالی رتبه به جنابعالی باعث تهییج احساسات غیر قابل مهار داخلی و تطمیع و جسارت دشمنان کمین کرده خارجی گردید.
اخیراً یکی از سران قوا و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به طور علنی و با استفاده از تریبون و امکانات نظام اسلامی بهسان اپوزیسیون خارج از نظام به شورای محترم نگهبان بی رحمانه و خارج از انصاف و عدالت تاختند. سخن این نیست که شورای محترم نگهبان خطا نمی کند! خطای در تشخیص مصادیق در مواردی حتمی است. اما مقامات حکومتی در جایگاه اپوزیسیون نیستند که قضایای درون خانواده حکومت را به تریبون های عمومی داخلی و خارجی بکشانند و رسانه های معاند داخلی و خارجی با فرصت طلبی کامل بر کلیت و مشروعیت نظام بتازند و از اساس فرایند انتخابات، نحوه تأیید صلاحیت ها را مخدوش جلوه دهند. مگر افراد یاد شده قسم یاد نکرده که حافظ کلیت نظام، قانون اساسی، نهادهای برخاسته از آن و پیرو سیاست های ترسیمی امام راحل (ره) و راهبردهای حیاتی و تعیین کننده حضرتعالی به عنوان ولی امر مسلمین باشند؟ مگر نه این است که تمام حیثیت و جایگاه فعلی اینها از درون نظام و از همین مراکز مورد هجمه کسب شده است؟
با توجه به حوادث تلخ و ناگوار فتنه ۸۸ که نتیجه برنامهریزی سازمان های جاسوسی سیا، موساد، مدیریت سران فتنه و اجرا توسط نیروهای میدانی مفلوک و فریب خورده بود و باعث خسارات انسانی، مادی و معنوی، ناامنی اجتماعی وتشویش افکار عمومی، جسارت دشمنان تابلودار شده و در نهایت به تحریم های ظالمانه آمریکا و اروپا منتهی شد، لزوم پیشگیری از آسیب های احتمالی امری ضروری و اجتناب نا پذیر است. قدر مسلم این است که دشمنان انقلاب مترصد کوچکترین جرقه از ناحیه مسئولان بی مسئولیت برای آغاز فتنه های شکننده و خسارت بارتر از گذشته می باشند.
از ولی امر مسلمین و امید دل مشتاقان عدالت و سعادت استدعا داریم که نظام اسلامی از تمام ابزارهای لازم برای کنترل و مهار مقاماتی که حاضرند برای اهداف و مصالح بی مقدار خود امنیت اجتماعی و روانی جامعه را به پای منویات خویش ذبح نمایند، استفاده نموده و با هرگونه زمینه های تنش زا، تفرقه آمیز و ایجاد فضای دو قطبی در جامعه برخورد قاطع قانونی و قضایی صورت گیرد.
بسیج اساتید دانشگاه اصفهان