به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، حمید لزگی امروز در نشست هماهنگی اردوهای جهادی گفت: اردوهای جهادی باهدف خدمترسانی به روستاها و مناطق محروم توسط گروههای مختلف جهادی و از جمله بسیج دانشجویی صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه اردوهای جهادی از مهم ترین برنامه هایی است که یک دانشجو در زمان تحصیل خود به آن می پردازد، افزود: صرف نظر از فعالیت ها و اقدامات انجام شده عمرانی و خدماتی توسط دانشجویان جهادگر در این مناطق محروم، موضوعی که بیشتر از همه در این اردوها نمود پیدا می کند، روحیه فداکاری و نوع دوستی دانشجویان است که بدون هیچ چشم داشتی بهترین زمان های خود را برای خدمت به مردم محروم سپری می کنند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران با بیان اینکه ما در این اردوها با صحنه هایی ناب از خلوص نیت جوانان و دانشجویان مواجه میشویم، تاکید کرد: جوانان و دانشجویان در این اردوها خود را از دلبستگی های مادی و تعلقات زندگی روزمره جدا می کنند و با هجرت به مناطق محروم استان و کشور و کمک به محرومان و بازسازی محرومیت ها در حد توان خود، ضمن خودسازی روحی و معنوی، با خدا معامله میکنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه اردوهای جهادی برگرفته از روحیه ولایت مداری دانشجویان و تبعیت از فرامین رهبر انقلاب مبنی بر محرومیت زدایی از کشور است، تاکید کرد: اجرای فرامین رهبر معظم انقلاب تقویت روحیه معنویت و خودباوری، غنیسازی اوقات فراغت، افزایش قدرت، بینش و تفکر بسیجی و رفع فقر مادی و فرهنگی از مناطق محروم از جمله اهداف تشکیل این گروههاست.
لزگی با بیان اینکه دانشجویان مدیران آینده نظام هستند و حضور در این اردوها می تواند ضمن آشنایی آنها با مشکلات و کمبودها، به آنها در پیشبرد اهداف نظام کمک کند، خاطرنشان کرد: پرورش مدیران مومن، کارآمد، با بصیرت و مطالبه گری از دیگر اهداف گروههای جهادی است و دانشجویان اعزامی به مناطق محروم کم کاری مدیران در دستگاههای مختلف را در دستور کار خود قرار میدهند و گروههای جهادی در مدت حضور در مناطق در قالب تیمهای تخصصی از ادارات مطالبهگری میکنند تا مشکلات مردم مرتفع شود.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران تاکید کرد: اردوهای جهادی زمینه خدمت رسانی به مردم، شکوفا شدن استعدادها و خدمت به مناطق محروم را فراهم می آورد و از طرفی نیز امید مردم به انقلاب را به واسطه این خدمات افزایش میدهد.
وی در ادامه با ارائه گزارشی از وضعیت اردوهای جهادی در بسیج دانشجویی مازندران گفت: حرکتهای جهادی در کشور از سال 1384 و با فرمایش مقام معظم رهبری آغاز به کار کرد و این اردوها در استان مازندران نیز از دو سال بعد آغاز شد.
لزگی در ادامه با اشاره به اینکه گستره فعالیت جهادی دانشجویان مازندرانی در سراسر استان می باشد، تصریح کرد: از سال 90 اردوهای جهادی خارج ار استان نیز داشتیم و به مناطقی مانند شادگان خوزستان و دارخوین خرمشهر و همچنین مناطق زلزله زده آذربایجان اعزام داشتیم و عید سال 95 هم ما هم در داخل استان و هم در خارج استان دانشجویان جهادگر مازندرانی به خدمت رسانی به محرومان خواهند پرداخت.
وی با بیان اینکه در عید 94 ما بیش از 200 دانشجو به مناطق محروم کشور اعزام کردیم، بیان داشت: تابستان امسال نیز بیش از 3۰۰۰ دانشجو به مناطق محروم استان مازندران اعزام شدند و در عرصه های بهداشتی، آموزشی، فرهنگی، سازندگی و خصوصا اقتصاد مقاومتی، به خدمات رسانی به مردم مناطق محروم پرداختند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه همانطور که رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کردند، تنها راه برون رفت امروز کشور از مشکلات اقتصادی، ترویج و به کارگیری اقتصادی مقاومتی است، گفت: برگزاری اردوهای جهادی می تواند گامی موثر در جهت تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده است بردارد و تاثیر بسزایی نیز بر محرومیت زدایی مناطق کم برخوردار کشور داشته باشد.
لزگی با بیان اینکه اردوهای جهادی بهترین بستر برای تمرین و ترویج اقتصاد مقاومتی است، تاکید کرد: دانشجویان ولایی و انقلابی در تحقق برنامه های نظام در بعد اقتصاد مقاومتی همواره پیشگام بوده اند و میتوانند با شناسایی ظرفیتهای منطقهای برای ایجاد اشتغال بومی به پشتیبانی دانشی که فراگرفتهاند در ایجاد اقتصادی مقاوم و کارآفرین نقش مهی ایفا کنند.
وی با اشاره به اینکه باید روستائیان را به کار و تلاش و تولید محصول در راستای اقتصادی مقاومتی ترغیب کنیم، تصریح کرد: جهادگران ما به دلیل اینکه در زمینه های تخصصی مختلفی آموزش دیده اند، می توانند با ارتباط رو در رو با روستائیان، آنها را برای حرکت جدی در جهت اقتصاد مقاومتی ترغیب کنند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران در پایان سخنانش با بیان اینکه نگاه به داخل تنها راه عبور از رکود و مشکلات اقتصادی است، خاطرتشان کرد: ما برای آبادانی و توسعه فرهنگی و عمرانی در کشور باید تلاش مضاعف داشته باشیم و باید با تقویت روحیه خودباوری و مطالبهگری در اقشار مختلف، شکوفایی اقتصاد روستایی، ترویج فرهنگ کار و تلاش و گسترش روحیه تعاون فعالیت کنیم.