آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۷۶۷۱

توپخانه ترکیه مناطقی را در شمال حلب هدف قرار داد

منابع کردی تاکید کردند که توپخانه ترکیه مناطقی را در حومه شمالی حلب هدف قرار دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از شکبه خبری المیادین، منابع کردی تاکید کردند که توپخانه ترکیه مناطقی را در حومه شمالی حلب هدف قرار دادند.

 

یکی از رهبران کرد به شبکه خبری المیادین، اطلاع داد که توپخانه ترکیه فرودگاه منغ و روستان منعاز در حومه شمالی حلب را هدف قرار داد.

 

ساعتی پیش داود اوغلو نخست وزیر ترکیه کردهای سوریه را به حمله نظامی تهدید کرد.

 

این در حالی است که مولود چاوش اوغلو وزیر خارجه ترکیه از احتمال عملیات زمینی عربستان و ترکیه علیه گروه تروریستی داعش در سوریه خبر داده بود.

 

چاوش‌اوغلو که برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان به سر می‌برد در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که ترکیه و عربستان سعودی برای مبارزه با داعش از همان ابتدا خواهان عملیات زمینی بودند.

 

وی گفت:‌ "در تمام جلسات ائتلاف اعلام کردیم که اگر قرار است با داعش مقابله شود نیاز به یک استراتژی جامع و نتیجه‌محور داریم."

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار