به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو مقیمی رئیس ستاد انتخابات کشور با حضور در جمع خبرنگاران پس از پایان نشست وزیر کشور با مسئولان رسانه ای گفت: رای گیری انتخابات مجلس خبرگان رهبری در 31 حوزه اصلی و 1031 حوزه فرعی در فرمانداری ها و بخشداری ها انجام می شود و رای گیری انتخابات مجلس شورای اسلامی 207 حوزه اصلی و 855 حوزه فرعی در فرمانداری ها و بخشداری های سراسر کشور صورت می گیرد و جمعا 1062 حوزه رای گیری انجام می شود.
وی در ادامه افزود: تعداد صندوق های رای گیری بالای 64 هزار صندوق است و ما منتظر هستیم تا هیئت های اجرایی مکان برگزاری انتخابات را تعیین کنند و این شعب به دلیل آنکه کاملا مشخص نشده نمی توانیم آمار خوبی را در این زمینه ارائه دهیم و آمار تعداد صندوق ها تا دو سه روز آینده مشخص خواهد شد.
مقیمی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی برآمار رای دهندگان و شاخص رای دهندگان نیز گفت: همه این مسائل در آینده نزدیک اطلاع رسانی خواهد شد که این آمار هم در رابطه با شهرستان ها و استان و کشور خواهد بود.
وی گفت: سازمان آمار و ثبت اسناد آمار لازم را ارائه کرده و ما این آمار را در اختیار فرمانداری و استانداری قرار خواهیم داد.
مقیمی هم چنین در خصوص برخورد با اخلالگران در انتخابات نیز گفت: قانون نحوه برخورد را مشخص کرده و هر گونه اخلالی طبق قانون جرایمش مشخص است و اگر کسانی بر علیه افرادی که اخلالگر هستند شکایت کنند طبق قانون با آنها برخورد می شود.
رئیس ستاد انتخابات کشور در ادامه تصریح کرد: در کشور ما به دنبال این هستیم که تبلیغات برای همه به صورت یکسان انجام شود و همه داوطلبین بتوانند از امکاناتی که قانون برای آنها پیش بینی کرده است و شرایطی که قانونگذار برای آنها ایجاد کرده است به نحو شایسته و مطلوب استفاده کنند و همه کسانی که تایید صلاحیت می شوند و در بحث انتخابات شرکت می کنند در نظر ما همه این افراد برابر هستند.
وی اظهار داشت: تمامی کاندیداهایی که شورای نگهبان آنها را تایید صلاحیت کرده است و وارد عرصه انتخاباتی می شوند برای ما حکم واحد دارند اما بعضا شاهد این هستیم که عده ای را با القابی خاص مطرح می کنند و از نظر ما به عنوان وزارت کشور و مجری انتخابات همه داوطلبین تایید صلاحیت که صلاحیت های لازم برای ورود به انتخابات را دارا هستند دارند از همه آنها حمایت می کنیم و امنیت ستاد آنها را برقرار خواهیم کرد و امنیت همه داوطلبین یکسان خواهد بود و از تبلیغات قانونی که انجام می دهند دفاع می کنیم و در همین جا به همه داوطلبین و طرفداران آنها توصیه می کنیم که رعایت همدیگر را داشته باشند و اخلاق را رعایت کنند و به این نکته توجه کنیم که از داوطلب خود دفاع کنیم و برنامه های داوطلب خود را بیان کنیم نه این که به تخریب دیگران بپردازیم چرا که تخریب نه اسلامی و نه قانون و نه شرعی است.
مقیمی گفت: به همه کسانی که تراکت ها و بنرها را پاره می کنند و یا این گونه اقدامات را انجام می دهند باید بگوییم که این اخلاق انتخاباتی نیست.