آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۷۵۷۴
فروزنده در اولین نشست کاندیداهای ائتلاف اصولگرایان:

دولتمردان قول داده بودند در پسابرجام مشکلات اقتصادی را حل کنند

کاندیدای اصولگرایان تهران با بیان اینکه امروز مهم ترین مساله مردم در بحث معیشت است، گفت:‌ دولتمردان قول داده بودند در پسابرجام مشکلات مردم را حل کنند ولی به عقیده کارشناسان هنوز در رکود هستیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اولین نشست از سلسله نشست های کاندیداهای ائتلاف بزرگ اصولگرایان با حضور محمد ناظمی اردکانی و لطف‌الله فروزنده برگزار شد.

 

فروزنده سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در این نشست اظهار داشت: امروز مهم ترین مساله مردم در بحث معیشت است و دولتمردان قول داده بودند در پسابرجام مشکلات مردم را حل کنند ولی به عقیده کارشناسان هنوز در رکود هستیم.

 

این فعال اصولگرا تصریح کرد: نگاه پس از برجام و عدم مدیریت واردات نشان می‌دهد حرکتی در جهت رفع مشکلات تولید انجام نخواهد شد و اگر نظام تعرفه گذاری از واحدهای تولیدی حمایت کند می‌توانند شکوفایی ایجاد کنند.

 

وی با بیان اینکه دولت فقط شعار می دهد و می گوید پس از برجام همه چیز درست می شود، یادآور شد: 60 هیات تجاری به ایران آمدند ولی کوچکترین قراردادی منعقد نشده است و بسته های ضدرکود دولت کمکی به اقتصاد کشور نبود.

 

فروزنده خاطرنشان کرد: دولت یک برنامه منسجم برای اداره کشور پس از برجام ندارد و نگاه آن به سمت حمایت از تولید ملی نیست.

 

وی گفت: رئیس جمهور یکسال پیش گفتند از رکود خارج شدیم ولی بعدا اعضای برجسته دولت گفتند که در رکود هستیم. هیچ کدام از قول های آقای روحانی مانند حل صد روزه مشکلات اقتصادی، بالا بردن ارزش پول ملی و ... عملی نشد.

 

کاندیدای اصولگرایان تهران ادامه داد: با نگاه فعلی دولت که باور دارد می تواند با ارتباط گیری با قدرت های بزرگ مشکلات را حل کرد، کاری نمی توان انجام داد. 3 هزار شرکت دانش بنیان منتظر حمایت هستند. از رکود خارج نشدیم و روز به روز هم وضع بدتر میشود. این ادعا که مشکلات همه برای دولت قبل بوده، غلط است؛ سال قبل 15 هزار واحد تولیدی تعطیل شده؛ این چه ربطی به دولت قبل دارد.

 

وی تصریح کرد:  آقایان این دولت مسکن مهر را تعطیل کردند و گفتند که ارز را تک نرخی می کنیم ولی الان سه نرخی است. در دولت قبل اگر تورم بود، کار و اشتغال هم بود. این دولت هر طرح خوبی از دولت قبل را متوقف کرد. مجلس در موضوع نظارت مشکل جدی دارد. امروز نظام بانکی کشور ما طناب‌دار تولید شده و حتی خود دولت هم قبول دارد اما کاری نمی کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار