کد خبر:۴۸۷۷۹۳
ثابتی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو: 

در صورت اجرای برجام ۲ رکود و رخوت سیاسی در انتظار آینده‌ی کشورمان

فعال دانشجویی گفت: مردم کلمه برجام را خیلی شنیده‌اند،ولی در واقعیت زمانی می‌توانیم از برجام ۲ صحبت کنیم که این برجام برایمان دستاوردهایی هم داشته باشد.

امیرحسین ثابتی، فعال دانشجویی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،با اشاره به اظهارات اخیر رئیس جمهور پیرامون لزوم اجرایی شدن برجام دو در کشور گفت:در حال حاضر بزرگ‌ترین نتیجه دو سال مذاکرات هسته‌ای و معطل نگه داشتن اقتصاد کشور برای خارجی‌ها، رکود عمیق و کم سابقه اقتصادی بوده است، لذا اگر قرار است در برجام دو هم «رکود» به عرصه سیاسی و داخلی کشور گسترش پیدا کند، به نظر می‌رسد هدف آقای روحانی از موضوع برجام دو، یک شوخی بزرگ است.


 
 
وی ادامه داد: البته می‌توان از منظر دیگری به مساله نگاه کرد و آن این است که طی دو سال و نیم گذشته به واسطه مذاکرات هسته‌ای و برجام، تقابل آشکار بخشی از مسئولین با گفتمان انقلاب و امام در عرصه سیاست خارجی روشن شده، و احتمالا حالا قرار است این تقابل به عرصه داخلی نیز کشیده شود.

 

این فعال دانشجویی با بیان اینکه بخشی از حامیان رادیکال دولت اعتدال معتقدند هدف از طرح برجام دو، مطرح کردن مسایلی مانند رفع حصر سران فتنه و.. است، گفت: البته به نظر نمی‌رسد آقای روحانی به دنبال این مساله باشد زیرا اولا خود ایشان در بهمن ماه سال ۸۹ موضع روشنی درباره فتنه ۲۵ بهمن اتخاذ کردند و اقدام فتنه گران در آن برهه را غیر شرعی و غیر قانونی خوانده و خواستار برخورد با آن‌ها شدند، ثانیا بخشی از مسئولان ارشد دولت فعلی اساسا اعتقادی به اینکه سران فتنه باید آزاد شوند ندارند و این اتفاق را حتی به ضرر آینده سیاسی خود می‌دانند.


 
وی در پایان خاطرنشان کرد: لذا به نظر می‌رسد هدف کلی دولت از طرح برجام دو، بیشتر لفاظی و معرفی کلیدواژه برجام به عنوان یک شاخص مثبت در افکار عمومی است، در حالی که تجربه روزمره مردم و آنچه که در واقعیت دیده می‌شود، فرسنگ‌ها با این مساله فاصله دارد و طبیعتا زمانی می‌توان از برجام دو سخن گفت که نتایج عینی و مثبت برجام یک برای مردم ملموس شود وگرنه با سخن گفتن و ادعای اجرای برجام دو و سه و چهار و... دردی از مردم دوا نخواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار