به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو لطف الله فروزنده سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی ، صبح امروز با حضور در نشست خبری معیشت و پیشرفت که در محل خبرگزاری تسنیم با حضور دیگر اقتصاددانان ائتلاف اصولگرایان و اصحاب رسانه برگزار شد اظهار داشت: کشور باید به صورت سیستمی اداره شود اگر مجلس و دولت دیدگاه واحدی که همان اقتصاد مقاومتی است نداشته باشند گرفتار می شویم.
وی افزود: دو تفکر برای اداره کشور در داخل داریم یک دیدگاه لیبرالی است و معتقد است که باید با بیرون ارتباط برقرار کنیم تا سرمایه ها و تکنولوژی داخل کشور بیایدکه مقام معظم رهبری فرمودند این دیدگاه عقیم است.
سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تاکید کرد: تفکر دیگر بر این باور است که به ظرفیت و توان داخلی توجه کنیم.
فروزنده بیان داشت: مهم ترین مشکل مردم معیشت است و رکود به جایی رسیده که مثل جیوه دماسنج درجه حرارت آن افتاده است.
وی تاکید کرد: مجلس با قانون گذاری همچون سیاست های اصل 44، هدفمندی یارانه ها، مبازه با قاچاق کالا و ارز مشکلات را حل کند ولی وقتی برنامه ششم هیچ هدفی برای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی ندارد چه انتظاری می توانیم داشته باشیم.
سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تاکید کرد: ما با برنامه آمده ایم ترکیب ائتلاف اصولگرایان شامل 20 نفر اقتصاددان است که رویکردی پیشرفت و عدالت دارند.
وی ادامه داد: در این برنامه معتقدیم که در وضعیت موجود باید وضعیت بنگاه های اقتصادی را بررسی کنیم لذا اولین مسئله واردات و مدیریت واردات است.
سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تاکید کرد: یکی از بهترین روش ها در این زمینه توسعه دولت الکترونیکی است که از این طریق می توان اشراف نظر بر واردات و وارد کنندگان داشت.
فروزنده با تاکید براینکه باید سیستم بانکی کشور به سمت حمایت از تولید رود، گفت: باید نگاه ها به سمت بخش فرار مالیاتی ها باشد تحریم تنها 20 تا 30 درصد بر بنگاه های اقتصادی تأثیر داشته اما اگر مشکلات اقتصادی حل شود و بازار مورد حمایت قرار گیرد بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تاکید کرد: 25 راهکار عملیاتی برای اقتصاد نوشتیم و اولین مسئله این است که مردم را مشارکت دهیم چراکه بند اول سیاست اقتصادی مشارکت مردم است و ما معتقدیم قوانین موجود را باید پیگیری کنیم و در گام بعد قوانین مزاحم را حل کنیم و در نهایت به دولت حمایت برسانیم.
وی همچنین پیرامون مسئله کاهش وابستگی به نفت گفت: این موضوع یک فرصت است.
فروزنده تصریح کرد: از دیگر رویکردهای ما موضوع تقویت شرکت های دانش بنیان است چراکه 3000 شرکت موجود در این عرصه داریم و از طرفی370 میلیون بازار هدف مثل عراق و کشورهای همسایه وجود دارد و تقویت بخش خصوصی بسیار میتواند کمک حال در این عرصه است.
وی با اشاره به واردات اخیر مخصولات کشاورزی به کشور یادآور شد: چرا باید 30 میلیون تن محصولات کشاورزی وارد کنیم ما امسال رکورد واردات کشاورزی را زدیم.
فروزنده افزود: ما برنامه داریم که دغدغه اصلی مردم که معیشت است را پیگیری کنیم و دنبال این هستیم تا برنامه پیشرفت را براساس دستو رهبری ایجاد کرده و نوعی گفتمان سازی کنیم.
سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی درباره موضوع قاچاق بیان داشت: در مورد مبارزه با قاچاق چندین طرح خوب داشتیم که متأسفانه دولت یازدهم آن را اجرا نکردبهعنوان مثال طرحهایی مانند طرح ایرانکد و شبنم برای جلوگیری از قاچاق طراحی شده است که اجرای این طرح ها را متوقف کردند و هیچ چیز دیگری هم جایگزین آن نکردند؛ در حال حاضر هیچ برنامه روشنی برای مبارزه با قاچاق نمی بینیم و مشخص است که دغدغه دولت مبارزه با قاچاق نیست.
وی افزود: گرچه همواره قاچاق وجود داشته اما ما در دولت قبل تلاش کردیم با طرح هایی مانند ایران کد و شبنم و ایجاد دولت الکترونیک از قاچاق جلوگیری کنیم اما این طرحها را متوقف کردند.
فروزنده تاکید کرد: در دولت قبلی 18 هزار پیشخوان دولت درست کردیم اما این موضوع را هم متوقف کردند و حتی یک خدمت نیز به آنها ارجاع ندادند.
سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در خصوص مناطق آزاد بیان داشت: مجلس نهم اجازه افزایش مناطق آزاد و 50 الی 60 منطقه را نداد و لایحه دولت نیز با رأی پایینی رأی آوردبنابراین نگاه مجلس این بود که مناطق آزاد محلی برای واردات کالا است و جلوی آن را گرفت.
فروزنده تاکید کرد: امروز کسانی که مسئله فسادشان روشن است پشتیبان برخی لیست های انتخاباتی هستند و به صورت روشن از این لیست ها حمایت می کنند؛ پول های کثیف قاچاق و واردات عقبه یک لیست انتخاباتی است که این لیست کاملا سیاسی بوده و به دنبال حل مشکلات اقتصادی کنونی کشور نیست بنابراین اگر کسانیکه به مجلس می روند استکبار جهانی را باور نداشته باشند و به آنها بگویند که کدخدا و قدرت بزرگ در جهان هستند، مدل اقتصادی را اجرا خواهند کرد که این مدل، مدل وابستگی است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در برنامه چهارم گفتند که مکتب امام را باید در موزه بگذاریم و حالا در برنامه ششم یک کلمه درباره استکبار ستیزی و حمایت از مقاومت نگنجاندهاند درحالی که همه ملت حمایت از مدافعان حرم را قبول دارند اما با تمام این اوصاف یک کلمه در مورد حمایت از مقاومت صحبت نمی شود رویکرد آنها لیبرالی است و می خواهند آموزش و پرورش را خصوصی کنند در حالی که انگلیس که مهد لیبرال دموکراسی است آموزش و پرورش را به صورت دولتی اداره می کند اما اینها می خواهند آن را به بخش خصوصی بدهند.