کد خبر:۴۸۸۲۳۰

نخستین گردهمایی تولیدکنندگان برتر صنایع دستی ایران برگزار می شود

نخستین گردهمایی مشترک تولیدکنندگان برتر صنایع دستی کشور دوم اسفندماه به همت معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی در محل سالن فجر سازمان میراث فرهنگی برگزار می شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزرای دانشجو؛ فریدون میرزالو مدیرکل حمایت از تولید صنایع دستی کشور در خصوص برگزاری نخستین گردهمایی تولیدکنندگان برتر صنایع دستی ایران گفت : هدف ما از برگزاری این برنامه تشکیل انجمن تولیدکنندگان صنایع دستی کشور است تا این تشکل بتواند با حضوری جدی در اتاق بازرگانی ایران فرصتی اثربخش برای تولیدکنندگان و صنعتگران صنایع دستی فراهم آورد.

 

وی همچنین افزود : ما تلاش می کنیم تا با حضور اصناف و تولیدکنندگان بزرگ صنایع دستی، برترهای این عرصه را بشناسیم و با معرفی کارگاه های برتر و بزرگ تولید صنایع دستی در ادامه راه با انسجام و استحکام بیشتری حرکت کنیم.

 

میرزالو در خصوص نحوه گزینش کارگاههای برتر نیز بیان کرد: گزینش این کارگاه براساس شاخص های حوزه تولید صورت گرفته و برهمین اساس از میان بیش از ۲۰۰ کارگاه معرفی شده از سوی استانهای کشور، در نهایت به یک فهرست ۷۰ کارگاهی رسیدیم و مدیران آنها را برای حضور در برنامه دوم اسفندماه ۱۳۹۴ به تهران دعوت کردیم.

 

مدیرکل حمایت از تولید صنایع دستی در خصوص ضرورت این نشست اظهار کرد: ما در حال حاضر ساختار غیردولتی برای مدیریت تولیدات سفارش پذیر صنایع دستی نداریم. مسلما تشکیل این انجمن موجب می شود تا در حوزه تولید و عرضه تولیدات سازماندهی مشخصی ایجاد کنیم و با این کار به رشد فزاینده و منطقی کارگاههای تولیدی در نقاط مختلف کشور کمک نماییم.

 

وی ادامه داد : معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور در حقیقت تلاش می کند با این کار برای جریان تولید صنایع دستی ایران، یک مسیر و حرکت منسجمی مبتنی بر نیاز بازار و ظرفیت های موجود ایجاد کند.

 

میرزالو در پایان برای موفقیت این نشست اظهار امیدواری کرد و گفت : یکی دیگر از اهداف ما در برگزاری این نشست به اشتراک در آوردن تجربیات تولیدکنندگان بزرگ و موفق در سطح کشور است تا این نتایج مورداستفاده همه تولیدکنندگان صنایع دستی در کشور قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار