کد خبر:۴۸۹۴۶۵
مسئول تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی:

اعمال سلیقه مسئولان دانشگاه فرهنگیان بر برنامه‌های سیاسی/ دانشگاه فرهنگیان نباید پیاده نظام جریانات سیاسی باشد

مسئول تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی با اشاره به این‌که در دانشگاه فرهنگیان شاهد یک فضای شبه امنیتی هستیم، گفت: متاسفانه شاهد آن هستیم که به دلیل دخالت‌های بیرون از دانشگاه، مسئولان دانشگاه فرهنگیان بر برنامه‌های سیاسی اعمال سلیقه می‌کنند.

مهدی رجبی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، از محافظه کاری مسئولان دانشگاه فرهنگیان  انتقاد کرد و گفت: در دانشگاه فرهنگیان شاهد یک فضای شبه امنیتی هستیم، البته این فضا قبلا هم وجود داشت؛ اما در ایام انتخابات اعمال سلایق سیاسی در دانشگاه از سوی مسئولان مشهودتر شده است.

 

وی با  تاکید بر این‌که دانشگاه فرهنگیان به عنوان یک نهاد مستقل و با هدف تربیت معلم تراز انقلاب اسلامی تاسیس شد، افزود: این دانشگاه اکنون استقلال خود را از دست داده است و به جای پیشبرد اهداف این دانشگاه به دنبال راضی نگه داشتن یک جریان سیاسی خاص می‌باشد.

 

این فعال دانشجویی با بیان این نکته که نباید آموزش و پرورش در جهت منافع یک جناح سیاسی تحت فشار قرار گیرد، تصریح کرد: سناریوی مخالفت با برنامه‌های دانشجویی از پردیس شهید بهشتی مشهد به سایر پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی سرایت کرده است و حتی صدای اعتراض دانشجویان دانشگاه حکیم سبزوار هم بلند شده است.

 

وی در ادامه با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که فرموده اند «خداوند لعنت کند دست‌های که نمی‌خواهند دانشجویان ما سیاسی شوند»، گفت: حال چه طور می‌شود که برگزاری مراسم سیاسی در دانشگاه به  نظر برخی مسئولین دانشگاه فرهنگیان خلاف قانون می‌شود؟.

 

رجبی در ادامه گفت: مسئولان دانشگاه همیشه به جریان‌های انقلابی تاکید می‌کنند که پیاده نظام احزاب سیاسی در دانشگاه نباشند؛ اما امروز شاهد آنیم که مسئولین در حمایت از یک جریان سیاسی، هر برنامه‌ای که بر خلاف این جریان باشد را محکوم به بی‌قانونی می‌کنند.

 

مسئول تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی با تاکید بر این موضوع که فضای آموزش و پرورش باید از هر گونه جانب داری سیاسی دور باشد، تصریح کرد: نباید فضای تربیتی دانشگاه فرهنگیان به میدان سیاسی احزاب تبدیل شود.

 

وی تصریح کرد: دانشگاه فرهنگیان به عنوان یک نهاد مستقل باید فضایی برای دانشجویان ایجاد کند که به تقویت بینش سیاسی کمک کند نه این‌که مسئولان آن در مقابل دانشجویان قرار گیرند.

 

رجبی در پایان با بیان این‌که البته چنانچه قرار است به دیده نقد به دانشگاه فرهنگیان نگاه کنیم باید از محاسن آن نیز بگوییم، خاطرنشان کرد: در بسیاری از برنامه‌های فرهنگی، دانشگاه مساعدت لازم را با دانشجو داشته است، چنانچه در برنامه‌های سیاسی نیز دخالت از خارج از دانشگاه صورت نگیرد؛ به نظر فعالیت در این زمینه نیز بدون مشکل انجام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
انقلابی
Australia
۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۵
خیلی عالی بود خدا خیرت بده
1
2
پربازدیدترین آخرین اخبار