سياست زدگي مهمترين معضل جامعه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۰۰۵
مسئول موسسه تحقيقات و مطالعات زنان:

سياست زدگي مهمترين معضل جامعه است

مسئول موسسه تحقيقات و مطالعات زنان با اشاره به برخورد احساساتي و سياست زده در مواجه با مسائل فرهنگي گفت: سياست زدگي مهمترين معضل جامعه ماست.

به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبکه خبر دانشجو» دكتر كرمي در دومين نشست كانون‌هاي مطالعات زنان با بيان اينكه مسائل علمي فرهنگي كشور از سياست‌زدگي در رنج است، گفت: نبايد با اين مسائل برخورد سطحي داشته باشيم.

كرمي با اشاره به بررسي موضوعات پيرامون مسائل زنان گفت: بايد تحليل شود كه مساله اصلي در حوزه مطالعات زنان چست و آيا به آن رسيدگي شده است.

كرمي در ادامه در خصوص وقايع بعد از انتخابات گفت: در قضاياي اخير سايه شوم سياست‌زدگي از سر تا پاي نظام مشهود بود چرا كه دو طرف بسيار احساساتي و بي‌منطق برخورد كردند.

وي خاطرنشان كرد: مساله زنان در كشور نيز همين‌ گونه است و بايد قبل از آنكه در كانون‌هاي مطالعات زنان به بحث بپردازيم و به جاي روي كردن دست دشمن، دست خود را رو كنيم و به بيان ديگر قبل از دشمن‌ شناسي،‌ خويشتن شناسي كنيم.

كرمي افزود: زمان انتخابات بسايار سخن از احقاق حقوق زنان مي‌شود و درست در همان بحبوحه، بسياري از جنبشس هاي مدافع زنان دست به كار مي‌شوند، مانند جنبش زنان در ايران كه جنبشي است كه از درون بين اعضايش اختلافات ديدگاهي فراواني وجود دارد اما به دليل وحدت ظاهري كه بين آنها وجود دارد متاسفانه بسيار پيش آمده تا از آب گل آلود ماهي بگيرند.

وي در ادامه تصريح كرد: جنبش زنان در ايران چون مساله بومي زنان ما نيست، پس به راحتي مي‌توان بين آنها و مسائل زنان ايران شكاف ايجاد كرد.

مسئول موسسه مطالعات و تحققات زنان گفت: در دانشگاه‌هاي ما مسائل حقوق زنان در اسلام تبيين نمي‌شود و بايد در دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي براي نقض وحدت تاكتيكي فمييسنسم ها تلاش شود.

كرمي در پايان اظهار داشت:‌ بسيج دانشجويي بايد براي حل مسائل جامعه ايراني خصوصا زنان دست به تريبون شود تا ديگران تريبون را به دست نگيرند. /انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار