کد خبر:۴۹۰۱۳۵
در جمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی مطرح شد

حاجی ‌زاده: نباید به کسانی رای بدهیم که از طرف آن سوی مرزها توصیه می‌شوند/ میرشجاعان: مردم ما در دوره‌های مختلف به سلایق متفاوت رای داده‌اند

«میزگرد سیاسی مصادیق مجلس کارآمد چیست؟» عصر امروز در دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی، پردیس شهید بهشتی مشهد توسط بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حاجی‌زاده، فرماندار سابق فیروزه و استاد دانشگاه فرهنگیان امروز در «میزگرد سیاسی مصادیق مجلس کارآمد چیست؟» در جمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی در پردیس شهید بهشتی مشهد با بیان این که جمهوری اسلامی ایران جمهوریت را از اعتقادات خود نشات گرفته است که کشور های دیگر نمی‌توانند به این سرعت این جمهوریت را از ما بگیرند، گفت: فوکویاما که یک فعال سیاسی آمریکایی است می‌گوید: ما 27 سال پیرامون همه انقلاب‌ها مطالعه کردیم و انقلاب اسلامی ایران بر خلاف 90 درصد انقلاب‌های دنیا براساس پول و لذات دنیای شکل نگرفته است.

 

وی تاکید کرد: ایدیولوژی انقلاب ایران که ریشه آن مکتب تشیع و در آن یک اصل به نام ولایت فقیه می‌باشد متفاوت با سایر انقلاب ها است.

 

استاد دانشگاه فرهنگیان با اشاره به سخن امام موسی صدر که فرموده بودند: امام حسین(ع) سه گروه دشمن داشت، گروه اول دشمنان فرعی که جسم امام حسین(ع) را از بین بردند، گروه دوم آثار امام حسین(ع) را از بین بردند و گروه سوم که دشمنان اصلی هستند می‌خواهند اهداف و خط امام حسین(ع) را گم کنند، افزود: دشمنان در پی این هستند که ما راه امام راحل را گم کنیم و با افزایش صداهای موسیقی و طبل ها سخنی از نهضت امام حسین(ع) گفته نشود.

 

فرماندار سابق فیروزه تاکید کرد: لحظات انتخابات، لحظاتی است که دشمنان می‌خواهد ما خط امام راحل را گم کنیم ولی ما باید حتی اگر به قیمت خون‌مان باشد این خط را پر رنگ کنیم تا همان طور که فوکویاما گفته است انقلاب اسلامی ایران دست نیافتنی باشد.

 

وی در ادامه خاطر نشان کرد: دشمن برای اینکه به انقلاب اسلامی دست پیدا کند در حال مهندسی معکوس و هجوم از درون می باشد.

 

حاجی زاده گفت: بحث هجوم از درون براساس نظریه رایس، وزیر سابق امور خارجه آمریکا می باشد که براساس این نظریه آنها اعتقاد دارند که باید از نطفه وارد کشورهای اسلامی شویم و در کنار آنها زندگی کنیم و به آن ها آسیب برسانیم.

 

وی یاد آور شد: ریشه انقلاب ریشه عاشوراست و استمرارش براساس امید است و نباید به کسانی رای بدهیم که از طرف آن سوی مرزها توصیه می‌شوند، باید نمایندگان آینده شجاع باشند.

 

 مردم ما در دوره‌های مختلف به سلایق متفاوت رای داده‌اند

 

در ادامه جلسه عباس شجاعیان، معاون آموزشی و پژوهشی پردیس شهید بهشتی مشهد در ابتدا با بیان این که انقلاب اسلامی باید در جامعه ما در بین نسل‌ جوان به خوبی رسالتش حفظ شود، گفت: امروزه همه فهمیدند تسریع در رشد و تعالی جامعه وظیفه همه به خصوص معلمان می باشد.

 

وی در ادامه افزود: پیشبرد انقلاب اسلامی ایران به خاطر این است که نسل‌های ما به خصوص جوانان به  باور های استدلالی دست یافته اند و همچنین یکی از کار کردهای دانشگاه ها افزایش تفکر استدلال گونه جوانان است.

 

معاون آموزشی و پژوهشی پردیس شهید بهشتی مشهد با اشاره به دعوت  آقای ظریف به پارلمان اروپا تاکید کرد: دلیل این که انقلاب ما پیش می‌رود بحث فرهنگ جامعه ماست و اقای ظریف هم با یک پشتوانه محکم فرهنگی در پارلمان اروپا مسائل جامعه اروپا را به چالش می‌کشد.

 

میرشجاعیان خاطرنشان کرد: وقتی گفتمان رهبر در مقابل جوانان امریکا و اروپا مطرح می شود دلیلش این است که ما یک پشتوانه محکم فرهنگی داریم و ما باید روی قوت‌هایمان بیشتر تاکید کنیم.

 

وی در ادامه با اشاره به این که ما باید به جوانان‌مان اعتماد کنیم و با تک تک افراد جامعه محترمانه برخورد کنیم  چون که انقلاب اسلامی بر اساس مردم است، گفت:در کنار امام راحل و خون شهیدان، نقش مردم را همیشه پر رنگ دیدیم و این یکی از نکات غرور آمیز این ملت است.

 

استاد دانشگاه فرهنگیان افزود: ما به لحاظ  فلسفه و نگرش با کشور های دیگر و اروپایی فرق داریم و یکی از موفقیت‌های ما این است که ما فلسفه و نگرشمان را به عینیت نشان داده‌ایم.

 

معاون آموزشی و پژوهشی پردیس شهید بهشتی مشهد با تاکید بر این که انتخابات نماد یک عدالت سیاسی می باشد، بیان کرد: رنگ و بوی جناح ها در جامعه ما نشان از سلامت جامعه دارد و در حوزه روش کار می توان سلایق داشت و مردم ما تجربه کرده‌اند در دوره‌های مختلف که به سلایق متفاوت رای دادند چه خروجی‌هایی داشته است.

 

وی با تاکید بر این که رای ما باید یک پشتوانه برای نظام است چون که سرنوشت خو د و دیگران را رقم خواهیم زد، گفت: باید همه ویژگی‌های جامعه را ببینیم و بعد رای بدهیم و نسل جوان و آگاه باید دیگران را آگاه کنند.

 

میرشجاعان گفت: نباید دیگران را اجبار کرد که به چه کسی رای بدهند؛ دشمن نیز هر روز می خواهد انقلاب را در تنگنا قرار بدهد ولی خودش بیشتر در تنگنا قرار می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار