به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، نشست بررسی نظرات نامزدهای عضو مجمع اصول گرایان اصفهان با حضور حجت الاسلام سالک، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و کمال حیدری، معاون سابق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عصر امروز در دفتر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
در این نشست، حجت الاسلام احمد سالک و کمال حیدری پس از ایراد سخنان خود، به سوالات دانشجویان حاضر در نشست در زمینه ها مختلف پاسخ دادند.
حجتالاسلام احمد سالک کاشانی در ابتدای این نشست در ابتدای این نشست با اشاره به تفاوت مجلس و دولت، گفت: ماهیت این دو قوه با یکدیگر متفاوت است، در مجلس کار قانون گذاری و ریل گذاری صورت می گیرد اما در دولت پیشنهاد و اجرا انجام می شود و اختلافات نیز در اینجا شروع می شود.
وی در خصوص عملکرد مجلس تصریح کرد: قانون پس از تصویب در مجلس برای اجرا به وزارت خانه ابلاغ میشود اما در مواردی وزارت خانه به جای ابلاغ قانون آئین نامه را ابلاغ می کنند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان داشت: در اثر ایجاد این مشکلات مجلس از ابزار های خود برای پیگیری موضوع استفاده می کند که این ابزار ها به ترتیب شامل تذکر، سؤال و استیضاح است.
سالک در خصوص روند معرفی وزرای دولت یازدهم به مجلس شورای اسلامی، گفت: از مجموع وزرایی که روحانی به مجلس معرفی کرد، شش نفر از آنها به دلائل روشنی، اجازه ورود به وزارت خانه های مد نظر را کسب نکردند.
وی افزود: حمایت روحانی در این مرحله از این افراد باعث ایجاد اختلافات و شروع بحث شد.
وی با اشاره به اینکه کسب رای اعتماد مجلس توسط آخوندی و زنگنه ناشی از لابی گری بود، تصریح کرد: بحث در مسائل اصلی همیشه باعث ایجاد تنش و اختلافات می شود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس با اشاره به ویژگیهای یک مجلس مطلوب اسلامی تأکید کرد: برای مجلس، باید رعایت خطوط قرمز مدنظر قرار گیرد، خطوط مهمی نظیر فتنه ۸۸ که خیلی از حقوق مردم زیر پا گذاشته شد و البته اندیشه و تفکر افراد نیز خیلی مهم است و باید مراقب بود که افرادی که به مجلس راه پیدا می کنند، دارای تفکر اشتباه نباشند.
وی در بخش دیگر سخنان خود، با اشاره به اینکه هر جامعه رکن و اصولی دارد، بیان داشت: یکی از ارکان مهم جامعه ما مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری است که این دو در حفظ نظام جمهوری اسلامی نقش مهمی دارند، برای مثال مجلس هم می تواند در برابر دشمن شیوه سازشی در پیش بگیرد و هم اینکه در مقابل دشمنان بایستد و مقاومت کند.
عضو مجمع اصول گرایان اصفهان افزود: مجلس هم می تواند مانند مجلس ششم باعث انحراف شود و هم مجلسی مقتدر باشد و باید توجه داشت هیئت رئیسه سازش کار نیز نمی تواند رسالت خودش را انجام دهد و به تعبیر مقام معظم رهبری باید از ورود نفوذی به مجلس شورای اسلامی جلوگیری کرد.
سالک در ادامه در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه چرا ۴۷ نفر از نمایندگان فعلی مجلس رد صلاحیت شدند و شهر اصفهان نیز سهم بالایی در این رد صلاحیت شده ها داشته، گفت: یکی از دلایل این رد صلاحیت ها، لابی هایی است که در مجلس صورت می گیرد.
وی افزود: برای مثال یکی از نمایندگان اصفهان در موضوع استیضاح وزیر راه، در پی وعده های دولتی ها به درستی عمل نکرد و می توان گفت برخی از وعده وعیدهایی که وزارت خانه ها به نمایندگان می دهند، باعث این رد صلاحیت ها می شود.
عضو مجمع اصول گرایان اصفهان در خصوص مراحل شکل گیری مجمع اصول گرایان در اصفهان، بیان داشت: از سال گذشته در خصوص ایجاد فتنه جدید در کشور احساس خطر کردیم که این فتنه به مجلس نیز مربوط می شد و در ادامه پس از شناسایی، بررسی رزومه ها و طی مراحل گوناگون، مجمع پنج نفره اصول گرایان اصفهان شکل گرفت.
سالک در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به باز گشایی مجدد سفارت خانه انگلیس گفت: این سفارت فعالیت خود را در خصوص انتخابات آغاز کرده است و به رابط های خود اعلام کرده است طوری القا کند که مردم به نمایندگان قوی و خوب رای ندهند.
وی با اشاره به اینکه عده ای در انتخابات سعی در تخریب چهره ها دارند، اضافه کرد: انگلیسی ها اعلام کردند که به لیست هاشمی رفسنجانی رای بدهید و به دنبال این مسئله شاهد تکذیب این مسئله نبوده ایم و فقط رئیس جمهور طی سخنانی اعلام کردند که خارجی ها برای ما تعیین تکلیف نکنند.
سالک افزود: پیگیری سیاست های فرهنگی رهبر انقلاب از جمله امر به معروف و نهی از منکر، پیگیری طرح حمایت از مساجد، تقویت زیر ساخت های دانشگاه و حوزه، تقویت مراکز پژوهش دینی و تقویت حرکات خودجوش مردم را از اقدامات صورت گرفته در کمیسیون فرهنگی مجلس است.