آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۰۴۶۷
انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه تهران خطاب به مردم تهران:

به كانديداهاي خبرگان كه از انگليس ابراز برائت نكنند راي نخواهيم داد

انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه تهران در بیانیه ای خطاب به مردم تهران اعلام کرد: «به كانديداهاي خبرگان كه از انگليس ابراز برائت نكنند راي نخواهيم داد».

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه تهران در بیانیه ای خطاب به مردم تهران اعلام کرد: «به كانديداهاي خبرگان كه از انگليس ابراز برائت نكنند راي نخواهيم داد».

 

متن این بیانیه به شرح زیر است:

 

بسمه تعالي


بيانيه انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه تهران خطاب به مردم تهران


«به كانديداهاي خبرگان كه از انگليس ابراز برائت نكنند راي نخواهيم داد»


مردم شريف و بزرگوار تهران


همانگونه كه مستحضريد، اخيرا شبكه «بي‌بي‌سي» متعلق به حكومت سلطنتي انگليس، به صورت كاملا صريح و شفاف و در راستاي اهداف سياسي خود در ايران، از يكي از ليست‌هاي انتخاباتي مجلس خبرگان (ليست مورد نظر آقاي هاشمي رفسنجاني) حمايت و پشتيباني كرده و راي مردم به آقايان محمد يزدي، احمد جنتي و محمدتقي مصباح يزدي را در تقابل با منافع حكومت استعماري انگليس دانسته است.


لذا ما دانشجويان دانشگاه تهران، با جديت از آن دسته از كانديداهاي مجلس خبرگان رهبري كه مورد حمايت ارگان رسانه اي كشور انگستان قرار گرفته‌اند مي‌خواهيم، مرز بندي و برائت خود را از اين دخالت آشكار اعلام نموده و اميد بيگانگان را نا اميد كنند.


بركسي پوشيده نيست كه سياست هاي فريبكارانه دولت بريتانيا، سال‌هاي سال، موجب عقب افتادگي و تحقير ملت ايران بوده است؛ از استعمار كشور در دوران قاجار توسط انگليسي‌ها گرفته تا اشغال ايران، از به قدرت رساندن ديكتاتوري همچون رضاخان قلدر تا بازگرداندن ديكتاتور ديگري همچون محمد رضا پهلوي و كودتا عليه دولت ملي در ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲، كه همه و همه، تنها بخشي از جنايات دولت انگليس در ايران بوده است.


در خاتمه، ما دانشجويان، به عنوان جواناني كه در مكتب بزرگان ديني و روحانيت، درس ايستادگي، آزادگي، استكبار ستيزي و استعمار ستيزي آموخته‌ايم، از آقايان و روحانيون محترمي كه در انتخابات پيش‌رو، مورد طمع يك كشور بيگانه (انگليس) قرار گرفته‌اند، استدعا داريم در فرصت اندك باقيمانده، با درايت و هوشمندي كه داشته‌اند، انزجار و برائت خود را از اين «حمايت انگليسي» اعلام نمايند.


بديهي است، چنانچه اين امر حداكثر تا صبح روز چهارشنبه ۵ اسفندماه ۹۴ محقق نگردد، دانشجويان تهراني، ليست «خبرگان ضد انگليسي» را منتشر و در اختيار افكار عمومي قرار مي دهد.


والعاقبه للمتقين


انجمن اسلامي دانشجويان مستقل


دانشگاه تهران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار