جلسه قاضی سراج با زنگنه در مورد قراردادهای نفتی
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۱۰۴۸

جلسه قاضی سراج با زنگنه در مورد قراردادهای نفتی

رئیس سازمان بازرسی از برگزاری جلسه ای با وزیر نفت برای بررسی قراردادهای نفتی طی روزهای آینده خبرداد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در خصوص اینکه حدود 10 روز قبل جلسه‌ای با زنگنه برگزار شد نتیجه این جلسه چه بود، گفت: در آن جلسه موضوع قراردادهای نفتی مورد بررسی قرار گرفت.
 

وی با بیان اینکه قرار است طی روزهای آینده جلسه دیگری برزار شود، ادامه داد: برای برخی از موارد فرصت بررسی پیدا نشد و نسبت به برخی مسائل تصمیم‌گیری شده و گزارش آن به سران قوا اعلام شود.
 

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به بحث آلودگی هوای شهر تهران و اینکه پیش از این درباره ارائه گزارش به نهادها اطلاعاتی عنوان شده بود، خاطرنشان کرد: گزارش‌ها از فعالیت 11 نهاد و دستگاه مسئول در موضوع آلودگی هوا آماده شده و نتیجه آن به سران قوا اعلام شده است، به طور قطع تا پایان سال 94 درباره اینکه کدام دستگاه قصور یا تقصیر داشته‌اند نیز اعلام نظر خواهند شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار