به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرهادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در حاشیه نشست تخصصی هم اندیشی ملی، تدوین سیاستهای اجرایی و اولویتهای پژوهش و فناوری کشور که در کتابخانه ملی برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی براینکه چه اولویتهایی برای پژوهش در سال آینده در نظر گرفتهاید گفت: رشد تحقیقات در مجموع خوب بوده، دستگاههای اجرایی اقدام به بازنگری کردهاند، 20 تا 25 درصد تحقیقات پایه انجام شده است و 80 درصد تحقیقات کاربردی در نظر گرفته شده است این تحقیقات در اختیار دانشگاهها و مراکز پژوهشی قرار گرفته است.
وی در ادامه افزود: مشکلاتی مثل آب و خشکسالی، مسئله ریزگردها، انرژیهای تجدیدپذیر، عرصه های کاربردی، برداشت منابع ترکیبی، ساخت خودروهای هیبریدی برقی و مشکلات اجتماعی بحث هایی است که اولویتهای تحقیقاتی آن مطرح شده است.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری در مورد سند دریایی نیز تصریح کرد: این سند در ستاد نقشه راهبری مطرح است ما هم در جلساتی با آنها حضور داشتیم تلاش این است که بتوانیم تحقیقات دریایی را داشته باشیم تا از منابع دریایی بتوانیم به خوبی استفاده کنیم. حضور در دریا از نظر فعالیت های دریانوردی و فعالیت های پیشرفته پیش بینی شده است.