به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، غلامی شب گذشته در آئین اختتامیه چهارمین جشنواره مسیر خوشبختی که در سالن همایشهای صدا و سیمای مشهد برگزار شد، گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد و به تبع آن استان خراسان رضوی تنها استانی است که برنامههای ازدواج دانشجویی را به صورت منسجم و متمرکز تحت عنوان چهارمین جشنواره مسیر خوشبختی در میان دیگر دانشگاههای کشور برگزار میکند.
وی به میزان بالای مشارکت دانشجویان در طول شش ماه برگزاری این جشنواره در مشهد اشاره کرد و افزود: با برگزاری بیش از 350 جلسه آموزشی و تربیتی توانستیم به عنوان تنها استان برگزار کننده برنامههای آموزشی ازدواج با مشارکت بیش از 15 هزار دانشجوی مجرد و متاهل برای چهارمین بار جشنواره مسیر خوشبختی در مشهد را به اتمام برسانیم.
معاون اجرایی نهاد نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به برگزاری شش آزمون در فضای مجازی برای ثبت نام کنندگان در این جشنواره اشارهای کرد و بیان داشت: به طور متوسط در هر کدام از این آزمونهای اینترنتی هزار دانشجوی مجرد و متاهل شرکت داشتهاند که در این مراسم از برگزیدگان در مراحل مختلف جشنواره تقدیر به عمل خواهد آمد.
غلامی برگزاری همایشهای آموزشی برای مجردین، متاهلین و والدین دانشجویان را در این دوره از همایش دارای اهمیت عنوان و متذکر شد: علاوه بر مسابقات برگزار شده در دو بخش هنری و ادبی ما توانستیم در این دوره از جشنواره از حضور اساتید توانا در برگزاری همایشهای تربیتی و آموزشی استفاده کنیم.
وی تنها تفاوت این دوره جشنواره مسیر خوشبختی با دورههای قبل را در تامین مالی مستقل این جشنواره به همت نهاد نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد و بیان داشت: در دور قبل 80 درصد از هزینهها را از طریق فرهنگسرای شهرداری مشهد تامین میکردیم که در این دوره به تنهایی و با گرفتن مبلغ ناچیزی از برگزاری کارگاههای آموزشی از سوی شرکت کنندگان این جشنواره، کار را پیش بردیم.
معاون اجرایی نهاد نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان با ابراز امیدواری از برگزاری هر چه بهتر جشنواره مسیر خوشبختی در دورههای بعد، یادآور شد: در پایان این جشنواره مدیران و عوامل اجرایی مسیر خوشبختی برنامه ریزی خود را جهت برگزاری هر چه بهتر سفر مجردین و متاهلین شرکت کننده در جشنواره به شمال انجام خواهند داد.