کد خبر:۴۹۴۵۷۶
منصوری‌آرانی در نطق میان‌دستور:

برجام را موافق با منافع ملی دانسته و در چارچوب تعیین شده رهبر انقلاب به آن پایبندم

نماینده مردم کاشان در مجلس شورای اسلامی گفت:‌ من موضعی مثبت در قبال برجام داشته و دارم و آن را در چارچوبی که مقام معظم رهبری تعیین کرده‌اند آن را موافق با منافع ملی دانسته و به آن پایبندم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عباسعلی منصوری آرانی در نطق میان‌دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس 17 اسفند 94 گفت: خلأهای موجود در قانون انتخابات باعث شده تا بسیاری از فرزندان انقلاب دچار مشکل شوند، در ایام انتخابات همه انگشت‌های اتهام به سوی شورای نگهبان نشانه می‌رود در حالی که بیشترین تأثیر را سیاه‌چاله‌های تحقیقاتی و اطلاعاتی دارند که با توجه به نبود دادگاه انتخاباتی امکان دفاع برای داوطلب و رد صلاحیت شده وجود ندارد.

 

وی افزود: این نقص قانون انتخابات از امام جمعه‌ای که 7 سال در اسارت بوده و علی‌رغم قبولی در خبرگان رهبری مجددا رد صلاحیت می شود و 7 دقیقه فرصت دفاع پیدا نمی‌کند.

 

نماینده مردم کاشان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مایلم استدعا کنم پرونده اینجانب به عنوان فردی که رد صلاحیت شده به عنوان یک شاخص مبنا قرار داده شود تا به جای پیروی از احساسات این افتخار را داشته باشم که تا رد صلاحیتم به نظام و انقلاب اسلامی و کشور کمک کند.

 

منصوری خاطرنشان کرد: بستر رد صلاحیت یک نماینده مجلس یا باید در زندگی خصوصی‌اش باشد یا دوران نمایندگی وی. بنده اعلام می‌کنم در زندگی شخصی و دوران نمایندگی هیچ تخلف اقتصادی، رفتاری، اجتماعی، فرهنگی‌ و سیاسی وجود ندارد.

 

وی افزود: در ارتباط با برجام بنده آن را موافق منافع ملی می‌دانستم و هنوز نیز به برجام در چارچوبی که مقام معظم رهبری تعیین کرده‌اند به شدت پایبندم.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: در ارتباط با خدمت سربازی اعتقاد دارم که این بحث با اقتدار ملی پیوند خورده و لازم است تا همه جوانان به خدمت سربازی بروند و آموزش‌های دفاعی را پشت سر بگذارند اما به شیوه فعلی خدمت سربازی نقد کارشناسی دارم و معتقدم شیوه کنونی سربازی باید متحول شود.

 

منصوری خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش تعداد معتادان در کشور و گرایش به اعتیاد در مدارس و با توجه به اینکه استان هلمند افغانستان که در سیطره نیروهای انگلیسی است 50 درصد از تولید موادمخدر افغانستان را به خود اختصاص داده در همین راستا هیأت پارلمانی مجلس شورای اسلامی با هیأت پارلمانی انگلیس  برای گفت‌وگو پیرامون این موضوع مذاکره کرد.

 

وی افزود: این اقدام بر مبنای مأموریت مجلس شورای اسلامی انجام شد و با چهره‌های شاخص پارلمانی و وزیر امور خارجه در این خصوص مشورت شد و با وزارت اطلاعات و سایر نهادها نیز در این خصوص جلسه داشته‌ایم.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: در طول مذاکره با هیأت پارلمانی انگلیس موضع ما تهاجمی بود و طرف انگلیسی منفعل بودند. من تعجب می کنم که برای ریشه‌کن کردن موادمخدر و کاهش واردات آن به ایران تلاش کردیم اما عده‌ای با فضاسازی بر خلاف منافع ملی سعی در بایکوت کردن آن دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار