کد خبر:۴۹۴۵۷۸

۲ عامل ساده و موثر در تشدید میگرن

یک متخصص مغز و اعصاب گفت: بی‌خوابی و تغذیه نامناسب دو عامل موثر در تشدید میگرن است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، غزاله صفاریان متخصص مغز و اعصاب اظهار کرد: آگاهی از دلایل بروز بیماری و پیشگیری از عود میگرن برای همه مبتلایان به این بیماری ضروری به نظر می‌رسد.

 

وی افزود: عواملی نظیر گرسنگی، بی‌خوابی، استرس، فعالیت فیزیکی، مصرف غذاهای مانده، کنسروها، سوسیس و کالباس، غذاهای آماده، شکلات، پنیر و بادام زمینی جزو عوامل تشدید کننده و تحریک کننده میگرن به شمار می‌رود.

 

صفاریان عنوان کرد: دوری از استرس، تغذیه مناسب و رعایت اصول و موارد پیشگیری کننده در کنترل و عود آن بسیار موثر است.

 

وی یادآورشد: برخی از افراد نسبت به بوهای خاص نظیر عطر یا ادویه خاص حساس هستند و ممکن است با استشمام این بوها به حملات میگرن دچار شوند. بر همین اساس دوری از این عوامل می‌تواند در پیشگیری از حملات میگرنی موثر باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار