کد خبر:۴۹۴۶۹۴
حسن عباسی در دانشگاه زنجان:

بانکداری اسلامی شبیه یک جوک است/ جدایی دین از اقتصاد در حال رخ دادن است

رئیس اندیشکده یقین گفت: ربا اعلام جنگ با خدا و رسول است؛ چرا که با این کار کل جهان را خراب می‌کنیم و در واقع کسی که بگوید بانکداری اسلامی؛ این سخن شبیه یک جوک است؛ یعنی نه بانک را شناخته و نه اسلام را.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زنجان، حسن عباسی، رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز در اختتامیه سومین جشنواره افسران جنگ نرم، که شب گذشته در دانشگاه زنجان برگزار شد، بیان داشت: قدرت، دیگر امروز در قدرت سخت، محدود نمی شود و سرمایه قدرت نرم هر کشوری امروز بیش تر از قدرت سخت مورد توجه قرار دارد .

 

وی با اشاره به اینکه در قدرت نرم، قلب ها و ذهن ها تسخیر می شود، افزود: در این قدرت، ذهن ها را با شک و یقین و قلب ها را نیز با حب و بغض تسخیر می کنند.

 

رئیس اندیشکده یقین با بیان این‌که، یکی از کلیدی ترین ابعاد قدرت نرم، ساختار ابعاد اقتصادی است، تصریح کرد: از هشت سال بیش رکود اقتصادی در آمریکا آغاز شده است و عملا اگر ما سال آینده را در رکود اقتصادی باشیم، ۱۰ سال در رکود اقتصادی پیش رفته ایم.

 

عباسی ادامه داد: در دانشگاه های ما بیشتر در حال القای این قضیه هستند که این مشکلات به علت تحریم هاست؛ در حالی که ما در جهان وارد نهمین سال این رکود شده ایم و امروزه بدهی اقتصاد جهان از مرز ۵۸ تریلیون دلار گذشته است .

 

وی با اشاره به اینکه تمدن غرب حدود ۲۰۰ انقلاب تا بحال انجام داده است، گفت: همه این انقلاب ها زمینه یک تمدن به نام غرب شده است و ما هم تنها با انقلاب ۵۷ نمی توانیم به تمدن نوین برسیم و ما ۱۹۹ تا انقلاب دیگر نیاز داریم تا بگوییم به تمدن نوین اسلامی رسیده ایم.

 

این تحلیلگر مسائل استراتژیک تصریح کرد: امروز هیچ کشوری روی زمین نیست که پول بدون پشتوانه چاپ نکند و در واقع خلق پول، خلق ثروت نیست و خلق بدهی است و با چاپ پول در حال چاپ بدهی هستیم و امروز همه در حال چاپ پول بدون پشتوانه هستند .

 

عباسی افزود: هر یک ریالی که اسکناس چاپ شود، باید این مقدار طلا در ذخایر بانک مرکزی بوده باشد و حال اگر ما به ازای نقدینگی طلا داشته باشیم، در واقع باید میلیاردها تن طلا داشته باشیم و درحالی که این طور نیست و  امروزه دولت آمریکا در چاپ اسکناس نقشی ندارند و تنها یک تعداد یهودی در حال انجام این کار هستند و در آمریکا کانتینر کانتینر دلار چاپ و وارد بازار می کنند، بدون اینکه پشتوانه مالی داشته باشند.

 

وی ادامه داد: آمریکا تورمش چهارصد درصد است و آن را صادر می کند و در واقع وقتی کشوری مبنای پول خود را دلار بگذارد، چند درصد از تورم را جذب می کند و اگر صد کشور این تورم را جذب کنند، تورم آمریکا تک رقمی می شود و آمریکا در حال چاپ پول بدون پشتوانه است و بقیه هم درحال بازی هستند .

 

این کارشناس مسائل استراتژیک با بیان این‌که ما باید مردم را توجیه کنیم که اقتصاد جهان در حال فروپاشی است، افزود: فضایی در بین مسئولان کشور است که می‌گویند که مشکلات اقتصادمان به علت تحریم است و به نظر می رسد سال بعد در ۱۷ اسفند ماه با چنین وضعی شاهد خواهیم بود که وضع اقتصاد ما به شدت بدتر خواهد شد.

 

عباسی خاطرنشان کرد: ما ۲۷ برابر استاندارد جهانی بانک داریم و زیباترین ساختمان ها نیز در اختیار بانک هاست. امام خمینی (ره) صراحتا می گوید «اگر چنانچه ربا در کشوری مثل ما خدای ناخواسته در بانکش، در تجارتش و در بین مردمش وجود داشته باشد، نمی توانیم بگوییم که جمهوری ما، جمهوری اسلامی است»؛ اگر سفره مردم آلوده شود، ناهنجاری های اجتماعی به وجود می آید .

 

وی ادامه داد:‌ امام خمینی (ره) با حکم حکومتی خود فرمودند، پول نباید کار کند و انسان باید کار کند. حالا به من بگویید کدام موسسه مالی است که پولش کار نمی‌کند؟ سیستم اقتصادی ما در حال حاضر ما هیچ تفاوتی با سیستم سرمایه داری ندارد؛ ربا، اعلام جنگ با خدا و رسول خداست؛ چون که با این کار کل جهان را خراب می کنیم و در واقع کسی که بگوید بانکداری اسلامی؛ این سخن شبیه یک جوک است؛ یعنی نه بانک را شناخته و نه اسلام را.

 

رئیس اندیشکده یقین با اشاره به اینکه شورای فقهی بورس تشریفاتی است و ثانیا در یک سال و نیم گذشته تشکیل نشده است، ادامه داد: بانک اساسش ربا و بورس هم بر اساس قمار است .

 

عباسی تصریح کرد: تز جدایی دین از اقتصاد بصورت زیرکانه در ایران ایجاد شده است و مسئولان و دانشگاهیان با مطرح کردن تز جدایی دین از سیاست به دنبال منحرف کردن ذهن ما بوده اند .

 

وی با اشاره به این نکته که اقتصاد ما هیچ قسمتش دینی نیست و روح اسلام نیز در این اقتصاد وجود ندارد، گفت: ما بعد از ۳۷ سال پس از انقلاب پدیده جدایی دین از اقتصاد را داریم و سیستم بانکی ما دچار بحران است و مسئولان نمی خواهند این را باور کنند و اقتصاد دنیا از هم پاشیده و همان لیبرالیسم که اقتصاد دنیا را پاشیده در حال پاشیدن اقتصاد ایران است و در کل قوا و نهادها و بخصوص در دانشگاه سکوت کرده اند تا اقتصاد لیبرالی نهادینه شود و در واقع ذهن ها را به سمت جدایی دین از سیاست برده اند؛ در حالی که جدایی دین از اقتصاد در حال رخ دادن است .

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
یوسف
Iran, Islamic Republic of
۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۱
کاش این حرفا جدی گرفته می شد!؟
32
0
هیچ کس
۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۴
شعار دادن کاری رو درست نمی کنه. و در عین حال خیلی هم ساده هست. خیلی ها توی دانشگاه ها افتصاد اسلامی می خونن به شوق اینکه تغییری در سیستم اقتصادی ایجاد کنند که بتوانند به نحوی اقتصادی همسو و همخوان با مبانی شرع مقدس ایجاد کنند. ولی بعد از خروج از دانشگاه هیچ حمایتی از این استعدادهای مشتاق ،برای منسجم کردنشان و جهت دهی آنها به سمت و سوی مشخص شکل نمی گیرد و در نتیجه خیلی از این افراد، آتش اشتیاقشان به خاکستر بدل می شود. و تنها از شنیدن نقدهای آزار دهنده و بدون هیچ راه کار عملی عذاب می کشند.
عیسی شفایی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۴
خوشم میاد از این حسن آقا عباسی
حرف هاش رو به وضوح میگه
مرد به این میگن
49
0
استادباشی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۰
خب مسئولین با زبان خوش خودشان تحول ایجاد کنند تا مشکل حل شود. حتما باید مردم بریزند توی خیابونا تا تحول ایجاد بشه؟! کجایند مسئولین دلسوز؟
24
0
ناشناس
۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۰
یه لحظه فکر کن حسن روحانی بخواد اقتصاد اسلامی تو مملکت اجرا کنه
دانشجوی اقتصاد دانشگاه امام صادق(ع)
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۵
ما در یک بررسی پژوهشی متوجه شدیم که متاسفانه خیلی از معضلات بانکداری از جهت شرعی در ایران حل نشده و همچنان با عملیات ربوی کار می کند.
مسئولین و اساتید با وقاحت تمام، سعی می کنند تا آن را از چشم مردم پنهان دارند.
جالب است بدانید مسئله "خلق اعتبار" که شالوده بانکداری را تشکیل می دهد و یا "وام های بین بانکی" از جهت شرعی اشکال دارد ولی دریغ از یک راه حل!
مردم بدانند که بانکداری ما قطعا ربوی است و باور داشته باشید با لقمه حرام مشکلات معیشتی مان حل نخواهد شد!
35
0
کاطم
۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۲
سلام شما تو تیم اقتصادی تو دانشگاهتون برای این مشکلات برنامه ای پیشنهاد دادید؟ اگر دارید ما رو هم در جریان بگذاری تا ما هم استفاده کنیم شاید در یه جاهایی به دردمون خورد
یعقوب مختاری
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۶
خداوند عقلی عطاء کند به کسی که فکر می کند حل مشکلات اقتصادی ما در گِرو اتحاد با نظامِ پولی بی بنیان دلار است - دکتر عباسی مدت هاست حرف رهبر را برای این طرفداران غرب بازگو میکند - و می گوید حل مشکلات ما بستگی به خودباوری و مدیریت داخلی دارد نه التماس کردن به امریکای پست!!! افلا تعقلون؟؟؟
28
0
صادق
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۶
با سلام خدمت مدیران خبرگزاری دانشجو خسته نباشید:
میخواستم از شما درخواست کنم مطالب پر مغزی که استاد گرانقدر رائفی پور بیان میکنند را در سایتتون نشر دهید با تشکر
23
3
ناشناس
۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۱
اگر یه بخش برای جبهه ی فرهنگی انقلاب بزنن کلا خیلی خوب میشه.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۷
اره راس میگه وقتی سود 30 در صد وام میدادن اسلامی بود الان که شده 20 درصد شده جدایی دین از اقتصاد واقعا جالبه الان هی چاپ نکن
2
20
ناشناس
۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۶
ایشون از زمان احمدی نژاد داره به بانک گیر میده. یکم از این خاله بازی اصلاح طلب اصولگرا بیرون بیاید و واقعیت ها رو ببینید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۱
سلام خواهشا مثل سخنرانی قبلی صوت یا فیلم کامل جلسه را بگذارید هزاربار ممنون
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۹
چه 20 چه 30 در صد نر خ بهره با فر مو ل محا سبش خیلی زیاد می شه و برای تو لید ی ها و مردم کم تو ان مشکل ایجاد می کنه الان و ام مسکن160 میلیو نی سو دش حساب کردن میشه حداقل 170 میلیو ن و قسطش هم بیش از 2 میلیو ن کی تو انا یی پرد اختش رو داره
و ام ها ی قر ض الحسنه سابق با کا رمزد کم هم کلا حذف شده و با سو د بالا تعیین شده
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار