جبهه متحد اصولگرايان اعتماد مردم را به دست آورده است
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، سيد شهاب الدين صدر در اولين جلسه پرسش و پاسخ جبهه متحد اصولگرايان در سال 87 که امروز در مجتمع فرهنگي سيد الشهدا برگزار شد با اشاره به اينكه حرف زدن در ارتباط با رياست مجلس هشتم بحث زود هنگامي است، گفت: هنوز مرحله دوم انتخابات برگزار نشده و حدود 81 نفر از نمايندگان مجلس هشتم مشخص نشده اند لذا بيشتر مطالبي كه از سوي اشخاص مطرح مي شود، گمانه زني است.
وي با اشاره به اينكه بحثي در مورد رئيس مجلس و هيئت رئيسه تاكنون صورت نگرفته است، گفت: پس از برگزاري مرحله دوم انتخابات در اين مورد به بحث خواهيم پرداخت.
صدر با اشاره به اينكه بحثهايي كه مطرح شده مبني بر اينكه جبهه متحد اصولگرايان با جامعه روحانيت و مدرسين در اين خصوص بحثهايي داشتهاند، صحت ندارد، گفت: اين كار در زمان مناسب صورت خواهد گرفت.
نماينده منتخب تهران در مجلس هشتم با اشاره به اينكه بيش از 120 نفر از نمايندگان منتخب مردم از جبهه متحد اصولگرايان هستند، افزود: برخي از افراد نيز مورد تاييد ما هستند كه تعدادي از آنها نيز به مجلس راه يافتند.
به گفته وي بيش از 70 درصد از منتخبان مجلس هشتم را اصولگرايان تشكيل مي دهند.
صدر ادامه داد: استقبال مردم از اصولگرايان در مرحله دوم اگر به اندازه مرحله اول نباشد، مطمئناً كمتر از دور اول نخواهد بود.
نماينده منتخب تهران در مجلس هشتم در خصوص تغييرات در حال انجام در كابينه دولت نهم نيز گفت: اين دولت نيز به مانند ساير دولتها با توجه به اهداف و برنامههايي كه داشته، مي تواند همكاران خود را انتخاب و برخي از آنها را تغيير دهد.
به گفته وي، تغيير وزرا در كابينه روندي طبيعي است و رئيس جمهوري هر زمان كه بخواهد و تشخيص دهد، بر اساس پيماني كه با مردم بسته مي تواند در جهت تحقق اهداف خود اقدام به تغيير اعضاي كابينه كند.
صدر با اشاره به اينكه تغيير اعضاي كابينه تبديل به بحثهاي حاشيهاي شده است، گفت: در سال گذشته چند تغيير در كابينه داشتيم لذا تشخيص رئيس جمهوري است كه مجدداً نيز تغييراتي داشته باشيم.
نماينده منتخب تهران در مجلس هشتم در پاسخ به پرسش خبرنگاري كه آيا تحليل برخي از سياستمداران مبني بر اينكه نظارت مجلس هفتم در سطح نازلي بوده است، تحليل درستي است يا خير؟ گفت: توقع ما از مجلس هشتم اين است كه كارآمدتر و مقتدرتر از مجلس هفتم به كار خود ادامه دهد.
وي تصريح كرد: مجلس هفتم بايد قوي تر و كارشناسي تر از مجلس هفتم عمل كند.
نماينده منتخب تهران در مجلس هشتم افزود: از ميان اين افراد 30 نفر اعضاي جبهه متحد اصولگرايان در تهران كه مورد استقبال مردم قرار گرفتند، تنها نفر 29 از جبهه دوم خرداديها است.
صدر اظهار اميدواري كرد كه 11 نفره باقي مانده از ليست جبهه متحد نيز در مرحله دوم موفق به كسب آراي مردم شوند.
نماينده منتخب تهران در مجلس هشتم در خصوص منتقدان دولت نيز افزود: مرز انتقاد، تخريب و سياه نمايي مشخص است و منتقدان بايد در جهت كارآمدي انتقاد از دولت و مسئولان اجرايي انتقاد كنند.
صدر با اشاره به اينكه دولت از مجلسي كه در عرصه كارشناسي قوي باشد، استقبال مي كند، گفت: مجلس قوي و كارآمد بهتر مي تواند به دولت در راستاي خدمت رساني به مردم كمك كنند./انتهاي پيام/