آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۵۷۳۰

فراخوان دومین جشنواره کتاب‌های قرآنی منتشر شد

سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش دومین جشنواره کتاب‌های قرآنی را در سال ۱۳۹۵ برگزار می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ ناشران می‌توانند کتاب‌هایی با موضوع آموزش قرآن، مفاهیم و معارف و موضوعات قرآنی، داستان‌های قرآنی، دانستنی‌ها و لطایف قرآنی، تفسیر و ترجمه و دیگر موضوعات مرتبط را در این جشنواره شرکت دهند.

 

بر اساس این فراخوان کتاب‌ها ارسالی باید چاپ اول سال‌های 1393 و 1394 و برای مخاطب معلم یا دانش‌‌آموز قابل استفاده باشند.

 

 همچنین ناشران برای شرکت در جشنواره لازم است در صورتی که تا کنون در "سامانه کنترل کیفیت منابع مکتوب" ثبت نام نکرده‌اند، ابتدا در نشانی  http://samanketab.roshd.ir/nasheranنام‌نویسی کنند.

 

مطابق این فراخوان، ناشران باید در مرحله بعد، در همین سامانه مبادرت به ثبت کتاب‌های خود نمایند و کد رهگیری دریافت شده را بر پشت جلد یک نسخه از کتاب درج و آن را حداکثر تا 10 اردیبهشت 1395 برای معاونت سامان‌دهی بفرستند.

 

کتاب‌های ثبت شده، باید پس از ثبت، به نشانی تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان ایرانشهر شمالی، پلاک266، دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی، طبقه پنجم، معاونت سامان‌دهی منابع آموزشی و تربیتی، دبیرخانه دومین جشنواره کتاب‌های قرآنی ارسال شوند.

 

در این فراخوان گفته شده است ناشران برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی http://samanketab.roshdmag.ir مراجعه نمایند و در صورت نیاز با تلفن 88839166 تماس بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار