آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۷۲۹۵
دبیر اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل: 

دولت به اجرای اقتصاد مقاومتی التفات ندارد/ بعد از توافق هسته‌ای هم گامی برای اقتصاد برداشته نشد

دبیر اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل گفت: مطالبه ما از دولت این است که در سه سال اگر برای اقتصاد(اقتصاد مقاومتي) کاری نکرده است پس مشغول به چه کار مهمتری بوده؟ 

علیرضا احمدی دبیر اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه همه مسئولان اجرایی و متخصصان بر اجرای اقتصاد مقاومتي اتفاق نظر دارند و راه حل مشکلات را همین نسخه می‌دانند، با طرح این پرسش که «مشکل کار کجاست؟»، گفت:  اقدام و عمل به اجرای اقتصاد مقاومتي است که رهبر معظم انقلاب شعار امسال را منحصر در آن کردند. لذا باید گفت دولت به اجرای آن التفات ندارد و گویا اندکی هم در عمل و حصول کار بر روی زمین و عالم خارج از ذهن گامی برنداشته است.

 

وی افزود: مطالبه ما از دولت این است که در سه سال اگر برای اقتصاد(=اقتصاد مقاومتي) کاری نکرده است پس مشغول به چه کار مهمتری بوده؟ اگر دولتمردان و پاستور نشینان مانع کار را توافق هسته ای می‌دانسته اند پس در این شش ماه گذشته چه کرده اند که توافق حاصل شده بود؟!!

 

احمدی در پایان گفت: اگرچه منتظر پاسخ این سوالات هستیم آرزو میکنیم دولت با این نامگذاری و این سطح حمایت از سوی رهبر معظم انقلاب دیگر بهانه ای برای حل مشکلات اقتصادی نداشته باشد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار