آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۷۷۰۴
معاون دانشجوی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اهواز:

کرسی‌های آزاد اندیشی اقتصاد مقاومتی در دانشگاه‌ها برگزار شود

معاون دانشجوی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: برای دستیابی به اقتصاد مقاومتی باید کرسی های آزاداندیشی و نشست های گفتمانی درباره اقتصاد مقاومتی در دانشگاه ها برگزار شود.

ساسان موگهی معاون دانشجوی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، اظهار داشت: سال 1395 از سوی مقام معظم رهبری به نام سال "اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل" نام گذاری شده است که به فرموده ایشان این راه و جاده‌ی مستقیم و روشنی است که اولویت امروز کشور است.

 

وی افزود:  همه ی بخش های کشور اعم از دولتی و غیر دولتی باید در مسیر تحقق شعار سال تلاش کنند. دانشگاه ها به عنوان پیشران های توسعه در کشور از چند جهت می باید اقدامات عملی در این خصوص انجام دهند.

 

موگهی درباره اقدامات دانشگاه ها در تحقق شعار سال اظهار کرد: دانشگاه ها در چند محور می توانند فعالیت کنند 1. توسعه شرکتهای دانش بنیان .2. انجام پژوهش های تولید محور .3. تهیه کلیه ملزومات خود از محل تولیدات داخل کشور .3. ترویج و توسعه روحیه خودباوری توسط اساتید در کلاسهای درس ، کارگاه ها ، آزمایشگاه ها و تمامی میدان های تحصیل و پژوهش .4. برگزاری نشست ها و کرسی های آزاد اندیشی در خصوص ضرورت ها و چگونگی دستیابی به عملی شاخص های اقتصاد مقاومتی .

 

معاون دانشجوی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: شعار سال باید با اقدامات فرهنگی تبدیل به گفتمان عمومی جامعه شود و در این مسیر دانشجویان و استادان دانشگاه رسالت مهمی برعهده دارند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار