به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، این انفجار حدود صبح امروز سه شنبه در منطقه «خیرخانه» رخ داد که براثر آن دو زن کشته و ۷ تن دیگر زخمی شدند.
بمب جاسازی شده در نزدیکی منزل یک عضو سابق مجلس سنای افغانستان منفجر شد و یکی از اعضای خانواده وی نیز از جمله زخمی های این بمب گذاری بود.
تاکنون فرد یا گروهی مسئولیت این انفجار را به عهده نگرفته است.
این سومین عملیات تروریستی در یک هفته گذشته است.
روز گذشته «دوشنبه » نیز ساختمان مجلس نمایندگان افغانستان مورد حمله راکتی قرار گرفت و دست کم سه راکت به ساختمان مجلس اصابت کرد، اما منابع افغان گفتند که این حمله تلفاتی دربر نداشته است.
گروه طالبان چند ساعت پس از حمله به ساختمان مجلس نمایندگان افغانستان ، مسئولیت پرتاب راکت را به عهده گرفت.
این حمله زمانی صورت گرفت که سرپرستان سه دستگاه مهم امنیتی و اطلاعاتی افغانستان برای توضیح و پاسخ به پرسش های نمایندگان در باره ناامنی های کشور به مجلس فراخوانده شده بودند.
«مسعود اندرابی» سرپرست ریاست امنیت ملی، «قدمشاه شهیم» فرمانده کل ارتش، «معصوم استانکزی» سرپرست وزارت دفاع و «تاج محمد جاهد» سرپرست وزارت کشور هنگام اصابت راکت ها به مجلس نمایندگان در آنجا حضور داشتند.
پیش از این نیز یک انفجار منطقه مکرویان منطقه شرق کابل واقع در نزدیکی سفارت آمریکا را به لرزه درآورد و منابع رسمی گفتند که در این حادثه یک غیرنظامی زخمی شده است.
کابل در یک ماه گذشته روزهای به نسبت آرامی را پشت سر گذاشته بود و دور جدید ناامنی در کابل در شرایطی صورت می گیرد که منابع افغان می گویند گفت و گوهای غیرعلنی میان افغانستان، طالبان و پاکستان در جریان است، اما وزارت امور خارجه افغانستان گفته است که پاکستان به تعهدات خود در قبال گفت و گوهای صلح چهارجانبه عمل نکرده است.
چهار کشور افغانستان، پاکستان، چین و آمریکا، پس از چهار دور گفت و گو موسوم به گفت وگوهای هماهنگی چهارجانبه با ترسیم نقشه راه صلح، از گروه طالبان خواستند تا در گفت وگوهای مستقیم با افغانستان شرکت کند و در غیر این صورت، مواضع آنان را مورد حمله قرار خواهند داد.
گروه طالبان گفته است که تا زمان تحقق نیافتن خواسته های خود در گفت و گوها شرکت نمی کند. خروج نیروهای خارجی از افغانستان، آزادی زندانیان و خارج شدن نام این گروه از فهرست سیاه سازمان ملل، از خواسته های اصلی طالبان برای حاضر شدن در گفت و گوهای رو در رو با افغانستان است.
«صلاح الدین ربانی» وزیر امور خارجه افغانستان روز گذشته
«دوشنبه» در عین حال گفت که گفت و گوهای صلح طالبان با افغانستان به بن بست رسیده است.
سرپرست امنیت ملی افغانستان دیروز در نشست علنی مجلس نمایندگان تصریح کرد که پاکستان به طور کامل از طالبان حمایت می کند و علاوه بر تجهیز این گروه، آنان را به گسترش دامنه جنگ در افغانستان ترغیب کرده است.