آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۷۸۳۸

عرضه گوشت مرغ منجمد متوقف شده است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: عرضه گوشت مرغ منجمد به علت کاهش قیمت و جلوگیری از زیان مرغداران متوقف شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی اشرف منصوری با اشاره به اینکه شرکت پشتیبانی امور دام روزانه ۲۰ تا ۴۰ تن مرغ منجمد در بازار توزیع کرده است، افزود: با توجه به روند کاهش قیمت گوشت مرغ، توزیع مرغ منجمد در بازار متوقف شده است.

 

وی گفت‌: هم اکنون هر کیلو گوشت مرغ زنده درب مرغداری حدود ۴ هزار تومان و گوشت مرغ آماده طبخ نیز ۴۰۰۰ تا ۵۳۰۰ تومان است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ابراز امیدواری کرد شرایطی فراهم آید تا روند زیان به مرغداران متوقف شود.

 

منصوری افزود:‌ قیمت گوشت مرغ در روزهای پایانی سال افزایش نداشت و در حدود قیمت ستاد تنظیم بازار یعنی هر کیلوگرم ۶۸۰۰ تا ۷ هزار تومان عرضه شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار