دانشجویان جهادگر دانشگاه آزاد کارگاه‌های آموزشی برای کشاورزان حمیدیه برگزار کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۷۸۹۷
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهواز:

دانشجویان جهادگر دانشگاه آزاد کارگاه‌های آموزشی برای کشاورزان حمیدیه برگزار کردند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهواز گفت: دانشجویان جهادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در بخش‌های مختلف عمرانی، بهداشتی، فرهنگی و کشاورزی روستاهای حمیدیه به مجاهدت پرداختند.

توفیق تویراتیان، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو در اهواز، بیان داشت: اردوی 35 نفره دانشجویان جهادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در مناطق محروم برگزار شد.

 

وی افزود: دانشجویان جهادی دانشگاه آزاد اهواز در دسته های مختلف به مردم محروم منطقه حمیدیه خدمات ارائه کردند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز گفت: گروه پزشکی دانشجویان جهادی در سه بخش پرشک عمومی، تغذیه و زنان به شکل رایگان مردم را مورد ویزیت قرار دادند و همچنین با هماهنگی های صورت گرفته داروهای مورد نیاز این افراد محروم نیز تهیه شد.

 

تویراتیان بیان کرد: دانشجویان جهادی در بخش فرهنگی نیز برای مردم محروم روستا دوره های فرهنگی و کلاس های احکام و قرائت قرآن تشکیل دادند.

 

وی درباره فعالیت های عمرانی دانشجویان جهادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز اظهار داشت: این گروه دو فعالیت عمده عمرانی در این روستای محروم انجام دادند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز گفت: در این روستای محروم حمیدیه یک خانواده محروم و فقیر و بی سرپرست با دو کودک سال ها بود که خانه نداشتند و این خانواده در خانه های افراد دیگر روستا ساکن می شدند که با همت دانشجویان جهادی برای این خانواده بی خانمان یک مسکن مناسب ساخته شد.

 

وی ادامه داد: در این روستا همچنین مسجد روستا فاقد آبدارخانه، وضوخانه و سرویس بهداشتی بودند که دانشجویان جهادی این بخش ها را برای مسجد روستا ساختند.

 

این دانشجوی جهادگر درباره دیگر اقدامات گروه های جهادی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز گفت: تعدادی از دانشجویان جهادگر که در رشته کشاورزی مشغول به تحصیل هستند،درباره ابزار نوین کشاورزی برای روستائیان جلسه برگزار کردند و همچنین برای افزایش عملکرد در کشاورزی به معرفی بذرهای جدید و اصلاح شده پرداختند.

پربازدیدترین آخرین اخبار