کد خبر:۴۹۸۱۳
لاريجاني:

رژيم صهيونيستي يک جنازه سياسي است

علي لاريجاني گفت: امروز، رژيم صهيونيستي فقط يک جنازه سياسي است که با آمپول سياسي آن را سر پا نگه مي‌دارند و اگر پشتيباني امريکا نباشد، در خاورميانه کاره‌اي نيست و فقط گاهي جيغ هاي بنفش مي کشد.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، رئيس مجلس شوراي اسلامي در سومين همايش توسعه پايدار و ايمن با تکيه بر روحيه بسيجي با رويکرد پدافند غيرعامل، با تأکيد بر لزوم شناخت مفهوم تهديد در مقوله پدافند، مهم‌ترين تهديد کشور را رفتار استکباري امريکا دانست.

وي مفهوم ولايت را در تفکر اسلامي، مفهومي رکني دانست و افزود: در طول تاريخ هر گاه از اين مسئله غفلت شده است تاثيرات سنگيني در سرنوشت مسلمانان شاهد بوده ايم.

لاريجاني گفت: اگر ولايت در ادوار مختلف تاريخ اسلام نبود، نمي‌توانستيم با فکر اصيل اسلامي ارتباط برقرار کنيم.

وي افزود: امروز هم ولايت فقيه دنباله‌رو اين فکر است و همين امر موجب استواري استقلال و پايداري جمهوري اسلامي ايران شده است و هيچ عاملي به اندازه ولايت فقيه در استواري کشور و بيداري مسلمين موثر نيست.

رئيس مجلس اضافه کرد: سلامت ايران بستگي کامل به نقش آفريني ولايت فقيه دارد و اگر دشمنان به سمت مخدوش کردن اين جايگاه مي‌روند مي‌دانند که قدرت جمهوري اسلامي ايران در علقه مردم و ولايت فقيه است و وحدت کشور از آن نشأت مي گيرد.

وي در ادامه با اشاره به موضوع همايش درخصوص پدافند غيرعامل گفت: در سال‌هاي اخير گام‌هاي جهشي در اين خصوص شاهد بوده ايم، اين مقوله براي پايداري جمهوري اسلامي ايران بااهميت است و لذا بايد راه آينده را شناخت.

لاريجاني اضافه کرد: گاهي در جريان‌هاي سياسي و رسانه‌اي مسئله‌ رژيم صهيونيستي به عنوان تهديد، برجسته مي‌شود و ما در دوره‌هاي اخير نيز شاهد جيغ‌هاي بنفش رژيم صهيونيستي عليه ايران بوده ايم که البته اين مسئله مهم نيست.

وي ادامه داد: زماني رژيم صهيونيستي به عنوان جريان آدم کش خاورميانه در منطقه تسلط داشت اما پس از جنگ 33 روزه و 22 روزه اثرگذاري آن از بين رفته است.

رئيس مجلس با اشاره به فرازها و فرودهاي پس از انقلاب اسلامي در رفتار امريکا، گفت: گاهي دولت‌هاي مختلف مي‌خواستند تحت تاثير پيام‌هاي امريکايي‌ها قرار بگيرند، ولي با رهبري امام (ره) و مقام معظم رهبري براساس استراتژي درست هدايت شدند تا مشکلي ايجاد نشود.

وي ادامه داد: مقام معظم رهبري جايگاه حرکتي ايران را مشخص مي‌کنند و بر اين نکته تاکيد دارند که بشناسيد دشمن کجاست و ايشان در سخنراني اخير خود بار ديگر امريکا را مستکبر معرفي کردند.

لاريجاني گفت: امريکايي ها هميشه از قدرت هاي نرم و سخت در کنار هم استفاده مي کنند و هيچ گاه نبوده است که قدرت سخت يا نرم را کنار بگذارند؛ ضمن اينکه هيچ تغييري در رفتار آنها نمي‌بينيم.

وي با اشاره به شعار "تغيير" اوباما و اينکه برخي در داخل کشور تحت تاثير اين شعار قرار گرفتند افزود: قضيه‌ طبس و بسياري وقايع ديگر در زمان دموکرات‌ها صورت گرفت، ولي هيچ وقت، نه در آن زمان و نه حالا، آنها از اين رفتارهايشان عذرخواهي نکردند.

لاريجاني اضافه کرد: امريکايي ها براي تصميم گيري تحليل و نظام دارند و اگر فکر کنيم تغيير ماهوي در رفتار آنها ايجاد مي‌شود ناشي از شناخت نداشتن ماست.

وي با اشاره به بحث 11 سپتامبر و ايجاد فضاي مبارزه با تروريسم از جانب امريکا، درخصوص تصميم براي مذاکره با امريکا بر سر موضوع افغانستان گفت: عده‌اي گفتند مي‌خواهيم در خصوص بحث افغانستان مذاکره کنيم و در داخل نيز موجي ايجاد شد که تحت تاثير قرار داد، اما مذاکره چه نتيجه‌اي داشت جز اينکه ايران را محور شرارت معرفي کردند؟

وي اضافه کرد: امريکايي‌ها هر زمان که توانستند عليه ما کار کردند و تنها در بحث حمله‌ به ايران نگران بودند و اضطراب داشتند که فکر کردند پس از اشغال عراق مي‌توانند با ايجاد برج دموکراسي، بر ايران و سوريه سايه بيفکنند، اما هم اکنون مي‌بينيم که در فلاکت هستند.

لاريجاني گفت: امريکايي ها گاهي حرف هايي به ظاهر آشتي جويانه زده اند ولي ديديم که از پشت خنجري در دستشان بود.

وي افزود: ممکن است ادبيات امريکايي‌ها متفاوت شده باشد، اما در اين مدت چه کار کردندکه اين ادعا را اثبات کند؟

رئيس مجلس با بيان اينکه با سيستمي مواجهيم که خواهان رفتار با ديگران ازطريق استبدادي است، افزود: مشکل ما راهبرد حريف است و ما بايد رفتار پدافندي‌مان را با اين وضع و شرايط شکل دهيم.

وي ادامه داد: البته کارهاي فني مثل مقاوم‌سازي، تسريع در خدمت‌رساني و آزادي از سيستم هاي بوروکراتيک هم لازم است.

لاريجاني گفت: جمهوري اسلامي ايران در برابر دسيسه هاي دشمنان به دو امر توجه کرده که يکي تکيه بر اسلام واقعي بر اساس بصيرت و ديگري بسيج مردم است.

وي افزود: همه‌ حرکت‌هاي مردم ايران، چه در زمان جنگ و چه پس از آن، بر اين دو مفهوم تکيه داشت.

رئيس مجلس شوراي اسلامي به تدبير حضرت امام (ره) در خصوص ايجاد بسيج اشاره کرد و گفت: در زماني که شرق و غرب در برابر ما بودند نقاط قوتمان اسلام و ولايي بودن مردم بود.

وي با بيان اينکه عامل اصلي در پدافند غيرعامل در برابر دشمنان نيز سرمايه‌گذاري روي بسيج است افزود: اگر اين آمادگي در کشور ايجاد شود تهديدها خنثي مي‌شود و بسيج در اين ميان،عامل بازدارنده است.

لاريجاني گفت: من نمي گويم کار فني نبايد انجام شود ولي قله‌ اين کار انصراف دشمن است که اين امر ازطريق وحدت در کشور، فکر ولايي، اقتدار بسيجي و حرکت بابصيرت بسيجيان محقق مي شود.

وي افزود: امام (ره) کليد کار را در اين مي‌ديدند که در کشور وحدت ايجاد شود و بسيج در بين ملت باشد تا حريف جلو نيايد؛ وقتي حريف، استکبار جهاني است تکيه بر بسيج باعث انصراف دشمن مي‌شود.

لاريجاني با اشاره به تدبير مقام معظم رهبري گفت: در ايران کسي همانند حضرت آيت‌الله خامنه‌اي را سراغ نداريم که شناخت عميق و دقيق از امريکا و روش‌هاي آن داشته باشند.

وي افزود: شايد عده‌اي آن را گاه با ديد بدبينانه توصيف کرده‌اند، اما وقتي موج‌ها رفع شده است ديده‌ايم که تدبير اتخاذ شده ازجانب ايشان بسيار عميق و ناشي از شناخت بوده است.

لاريجاني اضافه کرد: گاهي وقتي عده‌اي ساده‌انگاري مي‌کردند مقام معظم رهبري بر تدبير تاکيد داشتند.

رئيس مجلس گفت: قبل از روي کار آمدن اوباما عده‌اي فکر مي‌کردند اگر وي روي کار بيايد سياست‌هاي امريکا تغيير مي‌کند، اما ديديم که در موضوع فلسطين هيچ تغييري حاصل نشد، در افغانستان نيز نظامي‌گري با نوعي دغلکاري سياسي ادامه يافت و در عراق نيز به خاطر منافعشان نيروهايشان را کاهش دادند.

وي دخالت‌هاي امريکا پس از انتخابات در ايران را نيز نشانه‌هاي عملکرد اوباما توصيف و خاطرنشان کرد: در موضوع هسته اي نيز شاهد نگاهي ريبه‌آميز هستيم و تصور مي‌کردند که با يک ساده‌انديشي مي‌توانند در کشور وسوسه ايجاد کنند و با مصرف ادبيات فرسوده وارد کلاهبرداري سياسي شوند که ديديم باز هم مقام معظم رهبري هشدار دادند.

لاريجاني گفت: با تجربه‌اي که در سي سال گذشته حاصل شده است و با توجه به نصوص اسلامي بايد تمسک به ولايت کاملا واقعي باشد، چرا که وحدت ملي و صيانت از انقلاب در گرو ولايت فقيه است.

رئيس مجلس شوراي اسلامي نکته‌ ديگر درخور توجه در موضوع پدافند غيرعامل را شناخت دشمن و روش‌هاي آن دانست و با اشاره به فهم رهبران ديني از سران استکبار، تأکيد کرد: نبايد گول تاکتيک‌ها و لبخندهاي آنها را خورد؛ بايد حرکات آنها درست شناخته و بر اساس آن، تاکتيک‌هايمان تعريف شود.

وي افزود: قله اين مسئله نيز بسيج همگاني است و بسيج مهم‌ترين عامل بازدارنده در برابر اين مسئله است که مي‌تواند از جمهوري اسلامي ايران صيانت کند.

لاريجاني با تأکيد بر اينکه بسيج نبايد جنبه سياسي داشته باشد، گفت: سياست بسيج همان ولايي بودن است؛ کارهاي خرد سياسي وظايف احزاب است، اما کار بسيج منبع واقعي سياسي است و عامل پايداري براي کشور است.

وي اضافه کرد: با سيستم‌هاي بوروکراتيک نيز نمي‌توان پدافند را شکل داد و براي اين کار به سرعت عمل نياز است که در کار بسيج نهفته است.

لاريجاني گفت: ما تجربه خوبي هم در پرش از بوروکراسي و هم سرعت و هم به خاطر پراکندگي خدمات‌دهي داريم و بسيج مي‌تواند در برابر حريف، اين آمادگي بازدارندگي را براي کشور به ارمغان آورد.

وي افزود: اگر بخواهيم کشور به سعادت دست يابد، بايد به دو نکته توجه کنيم: اول تمسک به ولايت البته از نوع واقعي و نه لقلقه زبان، چراکه وحدت ملي و صيانت از دستاوردهاي انقلاب در پناه ولايت فقيه ممکن است؛ البته برخي افراد سياسي که حتي سمت و سوي ديني ندارند هم اين واقعيت را درک مي کنند.

لاريجاني درتوضيح نکته دوم گفت: شناخت دشمن و استکبار دومين راه سعادت کشور است، جمهوري اسلامي بايد حريفش را درست بشناسد و بر اساس آن، پدافندش را تعيين کند.

وي افزود: براي تحقق اين نکته مهم بايد بسيج همگاني را جدي بگيريم و اين مهم‌ترين عامل بازدارندگي است.

رئيس مجلس گفت: نبايد با بسيج، مقطعي برخورد شود؛ بسيج هيچ وقت نبايد جنبه سياسي داشته باشد؛ سياستِ بسيج، ولايي بودن آن است و داشتن دغدغه انقلاب و نظام.

وي افزود: کار احزاب سياست خرد است و اين بسيج است که با سياست کلي ولايت، يک سرمايه ملي و عامل پايداري جمهوري اسلامي به حساب مي آيد.

سومين همايش توسعه پايدار و ايمن با روحيه و تفکر بسيجي و با رويکرد پدافند غيرعامل در سالن غدير وزارت کشور برگزار شد./انتهاي پيام/ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار